Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De party poppers zijn moeilijk te ontmantelen.

PREVIEW: chaotische, maar hilarische gender reveal van Hanne in ‘K3, één jaar later’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kon vorige week in ‘K3, één jaar later’ zien hoe Hanne aan Marthe en Julia verklapte dat ze zwanger was. In de aflevering van vanavond houdt ze een gender reveal voor de tantekes, al loopt die niet helemaal als gepland.

In de docureeks ‘K3, één jaar later’ krijg je een blik in het leven voor én achter de schermen van Marthe, Julia en Hanne. Die laatste kreeg op 14 november een zoontje samen met haar man Jorn. Die grote stap is dan ook een belangrijk onderdeel in de reeks. Begin mei vertrouwde ze het geweldige nieuws toe aan haar collega’s, terwijl de camera’s erbij waren. Vanavond zie je hoe Marthe en Julia het geslacht van de kleine spruit te weten komen.

Zweetpollekes

Hanne heeft speciaal party poppers mee waar de meiden aan moeten trekken en naargelang er blauwe of roze confetti uitkomt, is het dus een jongen of een meisje. Klinkt simpel, maar in de praktijk bleek het een pak moeilijker om die ondingen te doen ontploffen. Zeker met zweetpollekes! Het resultaat: één grote chaos in de loge van de zangeressen. Marthe is ook doodsbang dat die accessoires in iemands oog zullen terechtkomen.

Uiteindelijk lukt het Julia om de party popper ’te ontmantelen’ en vliegen de blauwe papiersnippers in het rond. Julia en Marthe zijn in de wolken dat het een jongen wordt, want dat was blijkbaar Hannes grote wens. ‘Je droom komt uit’, gilt een enthousiaste Marthe. ‘Ik heb weken erna nog blauwe confetti gevonden in al mijn spullen’, lacht Hanne.

Verder zie je deze avond hoe de K3’tjes een bomvolle agenda hadden deze zomer. Van kleine festivals over ‘Tien Om Te Zien’ tot de Foute Party in een overvol Sportpaleis. Gelukkig stond de boog niet altijd gespannen en maakten ze af en toe tijd om te relaxen, met een deugddoende massage en een middagje shoppen bijvoorbeeld.

‘K3, één jaar later’ zie je elke zaterdag om 19u55 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '