Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Hij krijgt verrassend bezoek van een cowboy die heel belangrijk was in z'n leven.

PREVIEW: Erik Van Looy bijt de spits af in seizoen 2 van ‘James De Musical’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

James Cooke verrast weer een aantal BV’s met een musical over hun leven in het tweede seizoen van ‘James De Musical’. Erik Van Looy bijt de spits af in de eerste aflevering.

We werden in het vorige seizoen van ‘James De Musical’ omvergeblazen door de spectaculaire dans, zang én acteerprestaties van de volledige cast die keer op keer enkele belangrijke mijlpalen uit het leven van een BV naspeelde op de planken. In het tweede seizoen kon James onder meer Astrid Coppens, De Planckaerts en Dina Tersago overtuigen om in de muzikale bloemetjes gezet te worden.

Grote voorbeeld

Beginnen doen we met de meest charmante quizmaster van het hele land: Erik Van Looy. Hij staat niet enkel bekend als de sympathieke ‘De Slimste Mens ter Wereld’-presentator die vrijwel elke aflevering de slappe lach krijgt, maar ook als een steengoede regisseur met films zoals ‘Loft’ en ‘De Zaak Alzheimer’ op z’n cv.

We krijgen een unieke inkijk in z’n bijzondere leven. Enkele grote mijlpalen waaronder zijn avontuur in Amerika zullen tijdens het eerbetoon aan bod komen. Ook Eriks grote voorbeeld: Randy Jones, de cowboy uit ‘Village People’, brengt hem tot zijn grote verbazing een bezoekje. ‘Je was belangrijk in mijn leven’, aldus Erik. ‘Door jou ging ik doen wat ik wou doen.’

James De Musical’ zie je vanaf 8 december elke donderdag om 21u op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '