Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De duo's moeten door een carwash, maar dat zónder wagen!

PREVIEW: Jens Dendoncker krijgt slappe lach in ‘Code van Coppens’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan zondag naar een nieuwe aflevering van ‘Code van Coppens’ kijken. Daarin proberen Jens Dendoncker & Jeroen Verdick en Stephanie & Francesco Planckaert zo snel mogelijk te ontsnappen uit een escaperoom in de vorm van een garage. Als je de broertjes Coppens kent, weet je dat het uiteraard niet om een gewone garage gaat...

Escaperooms zijn sowieso al tof, en zéker als Staf en Mathias Coppens ze in elkaar flansten. Dit keer nodigden ze collega’s en maatjes Jens Dendoncker & Jeroen Verdick, en broer en zus Stephanie en Francesco Planckaert uit. De vier kruipen voor de gelegenheid in de huid van louche garagisten die op zoek zijn naar een koffertje vol zwart geld.

Dolgedraaide carwash

Om die missie tot een goed einde te volbrengen, moeten ze heel wat doorstaan: zo krijgen ze elektrische schokken, komen ze in aanraking met smerige motorolie en een bijzondere airbag, én als kers op de taart moeten ze door een carwash, maar dat zonder wagen. Dat belooft!

De grote vraag is wie van de twee duo’s het snelst de uitgang bereikt. Stephanie en Francesco zijn het gewend om samen te werken. Zo runnen ze al jaar en dag een succesvol familiebedrijf. Maar ook Jens en Jeroen die samen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ maakten, kennen elkaar door en door. Als we de preview mogen geloven, amuseren ze zich alleszins rot. Jens krijgt zelfs de slappe lach als hij leest dat ze terug naar het begin moeten, wat betekent dat ze voor een tweede keer – en dus onvermijdelijk ook derde keer – door de dolgedraaide carwash moeten.

‘Code van Coppens’ zie je elke zondag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '