Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Hoe vaak we die zin niet al hebben gehoord...

PREVIEW: Joel maakt in ‘Out Of Office’ een modeopmerking die elke vrouw zal herkennen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Maandagavond, 5 december, is alweer de derde aflevering van ‘Out Of Office’ te zien op VTM. De zender loste een preview en daarin zien we hoe Joel een héél herkenbare opmerking maakt over de modekeuzes van een vrouw aan wie hij groenten levert...

Het hartverwarmende programma ‘Out Of Office’ is maandag al aan z’n derde aflevering toe. Daarin zullen we zien hoe Kristie de verrassing van haar leven krijgt, namelijk Niels Destadsbader ontmoeten! Eindelijk mag ze haar gróte idool knuffelen! En dat zorgt voor traantjes van geluk.

Verder zien we ook dat Margaux samen met Bruno Joel vergezeld bij zijn wekelijkse bezorgronde van de groentepakketten. Bij het laatste aflevermoment van de dag maakt Joel een grappige opmerking over de vrouw die het pakket in ontvangst neemt.

Pyjama

Ze heeft een blauw kleedje aan, maar voor hem lijkt het kledingstuk eerder op een pyjama. ‘Kom je pas uit je bed? Omdat je nog in je pyjama rondloopt‘, aldus Joel. Zowel Margaux als Bruno wijzen Joel erop dat het een kleedje is. Oeps! Maar eerlijk? Die opmerking heeft elke vrouw in haar leven toch wel al minstens één keer gehoord? Bekijk het awkward, maar vooral grappige moment hieronder.

Aflevering drie van ‘Out Of Office’ is maandag 5 december om 20u45 te zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '