Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Jullie worden tantekes!'

PREVIEW: Hanne verklapt zwangerschap aan Marthe en Julia in ‘K3, één jaar later’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In de docureeks ‘K3, één jaar later’ krijg je een blik in het leven voor én achter de schermen van Marthe, Julia en Hanne. In een preview zien we hoe die laatste het geweldige nieuws van haar zwangerschap verklapt aan haar collega’s.

K3 bestaat bijna exact een jaar in de huidige vorm, dat wil zeggen met Hanne, Marthe en nieuwkomer Julia die ‘K2 zoekt K3’ won en dus Klaasje vervangt. Om de fans en kijkers thuis een blik te geven voor én achter de schermen van dat bewogen jaar, werden de drie meiden een jaar lang gevolgd door camera’s. Het resultaat kan je vanaf morgen elke zaterdag zien in de docureeks ‘K3, één jaar later’.

In shock

In de eerste aflevering zie je de première van hun ‘Kom Erbij’-tour, de videoclipopnames van ‘Mango Mango’ en de dansrepetities. Het hoogtepunt van deze episode is wanneer Hanne aan Marthe en Julia vertelt dat ze zwanger is. Hanne beviel op 14 november van haar zoontje samen met haar man Jorn. Begin mei vertrouwde ze het geweldige nieuws toe aan haar collega’s. Ze zitten alle drie wat te babbelen aan tafel wanneer Hanne plots zegt dat ze iets doorstuurde via haar smartphone.

Het moest net lukken, maar Marthes gsm heeft geen bereik waardoor het geweldige nieuws nog wat op zich laat wachten. Ze kijkt dan maar op Julia’s telefoon, waarop de foto van een echo pronkt van Hannes ongeboren kindje. De twee reageren heel uiteenlopend. Terwijl Julia begint te huilen van blijdschap is Marthe eerst vooral in shock. Wat volgt is een dikke knuffel!

Obstakels

‘Jullie worden tantekes’, zegt Hanne superenthousiast. ‘Ik ben superblij’. Al geeft ze ook toe dat ze er nog aan moet wennen. ‘Ik voel nog niet zo heel veel en ben ook niet misselijk.’ Ze vertelt ook wat meer over de weg ernaartoe. ‘Als we het er de afgelopen jaren over hadden, was ik vaak degene die zei: “Dat valt echt niet te combineren met K3”. Er waren veel obstakels en ik voelde gewoon: nu nog niet. Maar toen was er ineens een gevoel van: misschien wel? We hebben het op ons laten afkomen en het was vrij snel gebeurd.

Marthe legt uit waarom ze zo schrok: ‘Ik had het echt niet zien aankomen. Totaal niet. We hebben het er wel al over gehad, maar er was zoveel veranderd en eigenlijk is het sinds het vertrek van Klaasje niet meer ter sprake gekomen. Maar keileuk! Dit gaat ook een beetje “iets van ons” zijn.’

‘K3, één jaar later’ is vanaf morgen, 26 november, iedere zaterdag om 19u55 te zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '