Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ondertussen ligt Kamal op een tafel met likkende geiten aan zijn voeten.

PREVIEW: Kürt Rogiers zit in ‘Code van Coppens’ met zijn hoofd tussen de sprinkhanen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Zondagavond, 27 november, is er weer een nieuwe aflevering te zien van ‘Code van Coppens’. Daarin nemen duo’s Kürt Rogiers en Kamal Kharmach en Davy Parmentier en Ruth Beeckmans het tegen elkaar op. In een preview zien we alvast hoe Kürt met zijn hoofd tussen de springhanen belandt.

Duo’s Kürt Rogiers en Kamal Kharmach en Davy Parmentier en Ruth Beeckmans nemen het deze week tegen elkaar op. Het thema van de escaperoom in de ‘Code van Coppens’ deze week is gezellige kinderboerderij. Of toch niet? We kennen Staf en Matthias wel beter dan dat en meestal is niets wat het lijkt. En dat blijkt ook uit een preview die VTM heeft gedeeld.

Kürt en Kamal moeten een bestelling vinden, om zo de kassa te openen waarin de sleutel ligt die ze nodig hebben om zichzelf te bevrijden. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn namelijk obstakels: dieren.

Sprinkhanen en geiten

In de preview zien we hoe Kürt Rogiers zijn hoofd in een bak met springhanen moet stoppen om verder te geraken in de proef. En dat maakt hem – terecht! – helemaal gek. Ondertussen ligt Kamal op een tafel met likkende geiten aan zijn voeten. Natuurlijk hebben de broertjes Coppens de tijd van hun leven bij het zien van het hele tafereel.

‘Code van Coppens’ is elke zondag omstreeks 20u35 te zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '