Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

En de eerste aflevering begint al meteen met een klepper!

Play4 verklapt uitzenddatum van tweede seizoen van ‘James De Musical’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

James Cooke brengt Broadway opnieuw naar ons Belgenlandje met het tweede seizoen van ‘James De Musical’. Als we de teaser mogen geloven, gaan er veel traantjes (van geluk) vloeien. Play4 maakt nu bekend wanneer we die zakdoekjes mogen bovenhalen.

Gastheer van dienst James Cooke nodigt in het tweede seizoen van ‘James De Musical’ opnieuw enkele kleppers uit, meer bepaald: Dina Tersago, Astrid Coppens, Bart Peeters, Karen Damen, Luc Appermont, Alex Agnew, De Planckaerts en Erik Van Looy. Deze kleurrijke figuren krijgen de hoogtepunten van hun leven te zien in enkele geweldige muzikale scènes. Beginnen doen we met die laatste: filmmaker en ‘De Slimste Mens Ter Wereld’-presentator Erik Van Looy.

Aanstekelijke slappe lach

Eriks passie voor film begon als klein jongetje toen hij de iconische prent ‘Jaws’ zag. Zijn droom om zelf regisseur te zijn, wordt werkelijkheid als hij afstudeert aan de filmschool en uitgroeit tot een van de bekendste regisseurs van ons Belgenlandje. Niet enkel zijn pareltjes zoals ‘Loft’ en ‘De Zaak Alzheimer’, maar ook zijn sympathieke persoonlijkheid zorgen ervoor dat hij een populaire BV wordt met de meest aanstekelijke slappe lach ooit.

james de musical
© Play4

Erik is het voorbije jaar zestig geworden’, zegt James Cooke. ‘Dat was uiteraard een heel goede aanleiding om hem een musical te schenken over de belangrijkste momenten in zijn leven. Wat ik zo heerlijk vind aan Erik is dat hij bij hoog en laag beweert dat hij niet van verrassingen houdt, maar er stiekem wel van kan genieten.’ Een verjaardagscadeau dat hij sowieso nooit zal vergeten! ‘James De Musical’ kan je vanaf 8 december, elke donderdag zien om 21u op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '