Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'We hebben onszelf zwaar genekt...'

PREVIEW: coach Jan staat voor hartverscheurende keuze in ‘The Voice van Vlaanderen’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Spannende momenten in ‘The Voice van Vlaanderen’, want de allerlaatste plaatsjes voor de liveshows worden uitgedeeld in de laatste Battles. Harde keuzes, en in de preview zien we dat coach Jan Paternoster er van kan meespreken.

De laatste twaalf kandidaten strijden morgen, vrijdag 25 november, in de laatste Battles van dit seizoen. De inzet is hoog: een plekje in de liveshows! Niet enkel de kandidaten zijn op van de stress, ook voor hun coaches Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster is het hartverscheurend. Ze zullen sommigen uit hun team dolgelukkig maken, maar anderen dan weer keihard teleurstellen. Coach Laura ligt uiteraard op de loer om de twijfelgevalletjes van de andere coaches in te pikken.

Aartsmoeilijke beslissing

Wie ‘The Voice van Vlaanderen’ volgt, weet dat Jan het moeilijk heeft met het emotionele aspect van het spel: bubbels doen barsten en mensen naar huis sturen. Dit is in de laatste Battles niet anders, al maakt hij het zichzelf absoluut niet makkelijk. Hij zet Noor (21) en Marilou (16) tegen elkaar, twee toppertjes! ‘Tijdens de workshops werd meteen duidelijk dat ik mezelf in de voet heb geschoten door hen samen te zetten’, zucht Jan. ‘Ik ben zwaar aan het vloeken.’ Dat wordt een aartsmoeilijke beslissing...

Emotioneel eerbetoon

Verder zijn Karlien (34) en Wesley (19) uit Jans team aan de beurt. Koen Wauters heeft nog twee talenten over: Rosann (21) en Andries (28). Voor hen heeft hij een specialleke uitgekozen. ‘Thé Lau van The Scene is een goede vriend van mij geweest’, vertelt hij. ‘Ik mis hem heel erg. Bij zijn afscheidsconcert heeft hij Rigoureus gebracht als allerlaatste nummer. Ik wil absoluut dat het een topduet wordt als eerbetoon aan hem. Ze gaan dus hard mogen werken en ik ga heel streng zijn.’ Dat belooft! Natalia plaatst Julot (19) en Natalya (29) bij elkaar op het podium omdat ze compatibel zijn. ‘Ze hebben allebei een jazz-feel’, aldus de zangeres.

Mathieu Terryn heeft nog vier kandidaten die de strijd moeten aangaan. Chiqui (22) en Yente (18) brengen een duet, en Evert (28) en Jochen (24). Voor die laatste is het extra spannend, want Mathieu stal hem uit team Koen! ‘Het zijn twee zangers met een groot bereik en veel power’, aldus de zanger. ‘Het moet een echte Battle worden en ze moeten elkaar bang maken.’

Je ziet ‘The Voice van Vlaanderen’ elke vrijdag om 20u45 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '