Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GoPlay

De kandidaat was een topfavoriet die zijn 'De Mol'-seizoen veel te vroeg moest verlaten.

Er duikt plots een oude bekende op als elfde kandidaat in ‘De Mol’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Ex-‘De Mol’-kandidaat Jens krijgt de kans om zijn droom voor een tweede keer te beleven en duikt op in dit jubileumseizoen van ‘De Mol’.

Vanavond kunnen we genieten van de allereerste aflevering van het tiende ‘De Mol’-seizoen. Nadat we de tien kandidaten vorige week leerden kennen in ‘Café De Mol’, blijkt nu dat er nog een elfde kandidaat geselecteerd werd. En het is geen onbekende...

Jens de publieksfavoriet

Het is Jens Zutterman, de eenendertigjarige schrijnwerker die vorig jaar na de allereerste proef, nog voor vertrek naar Duitsland, naar huis werd gestuurd. Een heel seizoen lang bleven kijkers hopen dat de sympathieke West-Vlaming nog teruggehaald zou worden, maar niets was minder waar... tot nu!

Jens De Mol

Jens vertrok een tijd geleden nietsvermoedend op wat een solotripje naar de Moezelstreek zou worden. In de luchthaven kreeg hij te horen dat zijn vlucht een tussenlanding zou maken in Lanzarote, niet toevallig de locatie waar de kandidaten van dit tiende seizoen op dat moment vertoefden. Bij aankomst werd hij opgesloten in een taxi die net als bij ex-kandidate Ruth in Argentinië zes jaar geleden een bomauto met codeslot bleek te zijn.

Het plan was altijd al om de eventuele achterblijver in Liedekerke in deze reeks terug te halen, al hebben we dat geheim natuurlijk wel een jaar lang moeten bewaren.

Gilles De Coster

Presentator van ‘De Mol’

Niet opnieuw op dag één naar huis

Toen de bom na drie mislukte pogingen ook daadwerkelijk ontplofte, dachten we dat Jens voor een tweede keer dé nachtmerrie voor een ‘De Mol’-kandidaat beleefde en meteen naar huis moest vertrekken. Maar wat later bleek hij tóch te mogen blijven. Zoals presentator Gilles de Coster enkele keren herhaalde: ‘De geschiedenis herhaalt zich... of misschien ook niet.’

‘De Mol’-presentator Gilles De Coster is blij dat het geheim nu eindelijk bekend is: ‘Het plan was altijd al om de eventuele achterblijver in Liedekerke in deze reeks terug te halen, al hebben we dat geheim natuurlijk wel een jaar lang moeten bewaren. De terugkeer van Jens is aan het eind van vorig seizoen begonnen, toen hij zijn geschenken kreeg.‘ Die geschenken bleken uiteindelijk véél méér te zijn dan een reischeque en een koekoeksklok. ‘Het was fijn om dat na al die tijd eindelijk concreet te maken in Lanzarote. En om Jens vorige week achteloos te zien zitten tussen de andere ex-kandidaten in “Café De Mol”‘, aldus de trotse presentator.

‘De Mol’ is vanaf deze week elke zondagavond om 19u55 te zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '