Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Maandag 28 februari om 11 uur', staat er te lezen. Wij zetten alvast onze wekker!

ZIEN: Play4 deelt mysterieuze teaser voor nieuw seizoen van ‘De Mol’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Joepie! Binnenkort kunnen we weer op mollenjacht, want het tiende seizoen van ‘De Mol’ is in aantocht! Play4 deelde zonet een mysterieuze teaser die groot nieuws belooft...

Eerder deze maand verraste ‘De Mol-presentator Gilles De Coster ons met leuk nieuws: hij maakte de bestemming van de jubileumeditie van het programma bekend. In 2020 molde Alina erop los in Griekenland, vorig jaar trokken Annelotte, Samina, Sven, Lennart en co naar Duitsland en deze editie vonden de opnames plaats op de zonnige Canarische Eilanden!

Eenzame Mol

‘Dit jaar hebben we niet één, maar verschillende speelterreinen, want we gaan eilandhoppen langs de Canarische Eilanden. Een paradijselijk stukje Spanje langs de Afrikaanse westkust en het ideale decor voor dit tiende seizoen van “De Mol”’, vertelt hij in een video die eerder al gedeeld werd op de socialemediakanalen van Play4. ‘Het wordt een ontdekkingstocht met telkens een andere wereld die voor ons opengaat.’ In datzelfde filmpje verklapte Gilles ook al waar die ontdekkingstocht zal starten: het zonnige Lanzarote. Hij vertelde toen nog niet wanneer wij, vanuit onze luie zetel weliswaar, richting de vakantiebestemming mogen trekken, maar dat komen we morgen misschien wel te weten...

Play4 deelde op Instagram namelijk een mysterieuze teaser met als caption: ‘Maandag 28 februari om 11 uur.’ Kans is dus heel groot dat er morgen groot ‘De Mol’-nieuws wordt aangekondigd! AAAAHHH! Verder valt er voorlopig weinig op te maken uit het filmpje: we zien hoe iemand alleen aan een tafel zit, terwijl de champagne rijkelijk vloeit. Is dat de Mol die op zijn slachtoffers zit te wachten?

Of we die kandidaten morgen voor het eerst zullen ontmoeten en of dan ook de startdatum aangekondigd zal worden, is nog even afwachten. Van ‘yes yes yes!’ over ‘EINDELIJK’ tot ‘WHAAAT IS DIT’: de reacties onder de video maken wel al vrij duidelijk dat fans nu al niet meer kunnen wachten tot morgen. Wij zetten alvast onze wekker!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '