Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De overgebleven bewoners zullen harde beslissingen moeten nemen.

Exit van ‘Big Brother’-bewoner wordt overschaduwd door nieuwe plottwist

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De ‘Big Brother’-bewoners moesten gisterenavond opnieuw afscheid nemen van een medebewoner. Die exit werd meteen gevolgd door, jawel, een nieuwe plottwist.

Afgelopen week werden tijdens de ‘Viewers Week’ niet drie, maar slechts twee bewoners genomineerd. Tobias, Salar en Kristof konden een immuniteitspin bemachtigen en Grace moest zich als Little Brother ook geen zorgen maken over een mogelijke nominatie. Uiteindelijk konden ook Julio en Nouchine rustig ademhalen, want het waren de namen van Hanne en Nawel die op het televisiescherm verschenen. Geen verrassing voor die laatste, want de TikTok-ster wist nadat ze maandag een spel verloren had al dat ze voor de vijfde (!) keer genomineerd zou worden.

Wantrouwen en vertrouwen

En hoewel Nawel er rotsvast van overtuigd was dat ze dit keer wel haar koffers zou moeten pakken, was het de 36-jarige Hanne die uit het huis gestemd werd. Zij verbleef er in totaal 41 dagen. ‘Dit kan niet. What the f*uck‘, zei een verbaasde Nawel, waarna ze de afvaller een stevige knuffel gaf. ‘Ik kan nu terug naar mijn dochtertje, al ga ik het hier wel missen’, reageerde een sportieve Hanne achteraf bij Peter Van de Veire. ‘Het is gelukt om mijzelf te bewijzen en ik heb dingen getoond waarvan ik zelfs niet wist dat ik ze kon.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ze liet in de studio ook nog vallen dat ze Salar het meest wantrouwt, en dat Tobias dan weer wel goed te vertrouwen is. Ze is er daarnaast vrij zeker van dat Nawel het spel zal winnen, al maken ook Nouchine, Tobias en Grace volgens haar een grote kans om met de prijzenpot naar huis te gaan.

En wie weet komen we volgende week wel al te weten wie stiekem op die pot mag hopen, want meteen na Hannes exit kondigde Big Brother aan dat het Decision Week is. De overgebleven bewoners zullen harde keuzes voorgeschoteld krijgen en zélf moeten beslissen welke twee bewoners volgende week het huis moeten verlaten. Of zij dan ook effectief, en al dan niet met een deel van het geld, naar huis gestuurd worden is nog niet helemaal duidelijk... Keep you posted!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '