Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het is er alleszins een pak warmer dan in ons Belgenlandje.

Gilles De Coster maakt bestemming van jubileumeditie van ‘De Mol’ bekend

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

JAAA binnenkort is het weer zover: een nieuw seizoen van ‘De Mol’! Omdat het de tiende editie is, werd als locatie een specialleke gekozen. Gilles De Coster maakt de bestemming bekend, en we kunnen al verklappen dat het er een pak warmer is dan in ons Belgenlandje.

Op VTM kan je momenteel elke maandagavond kijken hoe achttien BV’s drie verraders onder zich proberen te ontmaskeren in het nieuwe én razend spannende programma ‘De Verraders’. Hier weten de kijkers wie de mollen zijn, in het enige echte ‘De Mol’ zoeken we elke aflevering mee met de kandidaten wie de saboteur van dienst is. Binnenkort kan je je beste speurneus weer bovenhalen, want de tiende editie komt eraan!

Exit regenjas, hallo short en topje!

Traditiegewijs maakt presentator Gilles De Coster een aantal weken voor de start van het programma bekend waar de opnames plaatsvonden. Het vorige seizoen ging, tot grote teleurstelling van sommige kandidaten, door in Duitsland. Door de coronacrisis was ver reizen helaas geen optie. Voor deze jubileumeditie maakten de regenjassen plaats voor meer zomerse kledij, want de kandidaten trokken naar de Canarische Eilanden.

Na bestemmingen als Vietnam, Argentinië en Zuid-Afrika misschien niet zó speciaal, ware het niet dat ze niet één, maar verschillende eilanden zullen bezoeken. Opmerkzame kijkers konden deze bestemming al achterhalen in het spotje dat Play4 vlak voor de finale van ‘Dancing with the Stars’ uitzond. Daarin zaten duidelijke hints waaronder enkele coördinaten en de landvorm van de zeven Canarische eilanden.

Eilandhoppen

‘Een jubileum mag en zal gevierd worden’, vertelt Gilles De Coster. ‘Dit jaar hebben we dan ook niet één maar verschillende speelterreinen, want we gaan eilandhoppen langs de Canarische Eilanden. Een paradijselijk stukje Spanje langs de Afrikaanse westkust en het ideale decor voor dit tiende seizoen van “De Mol”. De eilanden zijn heerlijk zonzeker en zitten in het hart van veel Vlamingen die er graag op vakantie gaan. En toch zullen ook zij een heel nieuwe wereld ontdekken, want er is méér dan hotels en stranden. Veel, veel meer…’

Het avontuur begint in Lanzarote. ‘Het wordt een ontdekkingstocht met telkens een andere wereld die voor ons opengaat’, aldus Gilles. ‘Ikzelf was nog nooit in dit hoekje van de wereld geweest, maar mijn mond is geregeld opengevallen van de natuurpracht, de vulkanische landschappen en de mysterieuze binnenlanden vol adembenemende panorama’s. Dit was een ongelofelijke ontdekking.

Sabotage

De vraag is maar of de Mol ook zo zal kunnen genieten van deze prachtige vergezichten te midden van zijn sabotage... En of de kandidaten oog hebben voor al dat moois wanneer ze alleen maar focussen op de verrader die zich onder hen bevindt én zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor de groepspot. Gilles verklapt de eindbestemming van deze zalige reis nog niet. Wat wél zeker is, is dat enkel zij die de Mol kunnen ontmaskeren deze plek zullen mogen aanschouwen.

Wanneer je het tiende seizoen van ‘De Mol’ precies kan zien op Play4 is nog niet bekend, maar het is alleszins voor heel binnenkort.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '