https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Binnen enkele maanden is het weer zover!

AHA: deze bekende gezichten hebben alvast toegezegd voor ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Erik Van Looy is de afgelopen maanden druk bezig geweest met puzzelen. Het nieuwe seizoen van de ‘De Slimste Mens ter Wereld’ komt eraan en Vlaanderens favoriete quizmaster is op zoek naar de juiste kandidaten. De volledige lijst van deelnemers kregen we nog niet, maar een handjevol BV’s hebben alvast toegezegd.


De juiste kandidaten verzamelen voor ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is geen makkelijke opgave en daarom is Erik Van Looy op tijd met zijn zoektocht begonnen. Het nieuwe seizoen gaat pas in oktober van start, maar vanochtend werden de eerste kandidaten al bekendgemaakt. Zo hebben Heidi Van Tielen en Sean Dhondt alvast toegezegd voor wat quizplezier.

Ook Evi Hanssen is dit jaar – na lichtjes aandringen – van de partij. ‘Ik had me eigenlijk voorgenomen om zulke uitdagingen nooit meer aan te gaan. Ik wil immers zo veel mogelijk stress uit mijn leven bannen. Maar Erik Van Looy is een geweldige koppigaard. Ik heb hem altijd kunnen afblokken omdat andere tv-opdrachten in de weg stonden, maar kijk, dit jaar dus niet. Hij staat dus zwaar in het krijt bij mij’, vertelt ze in een interview met Het Laatste Nieuws.

Verder zien we ook Dina Tersago, Goedele Wachters en Mechels burgemeester Bart Somers zeker terug.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content