Home Uit & thuis De jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is volgend seizoen weer...

De jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is volgend seizoen weer een Nederlander rijker

Hopelijk is hij beter in jureren/grappen maken dan quizzen ;-)

VIER
Onze noorderburen doen het goed in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Dit seizoen scoorden ze met Jan Jaap Van der Wal niet alleen vanop de kandidatenstoelen, maar met publiekslieveling Marc-Marie Huijbregts ook vanop de jurybank . Zanger Gordon maakte in TV Familie bekend dat hij daar volgend seizoen ook zal plaatsnemen.

Gordon, die in oktober de allereerste aflevering van dit seizoen niet overleefde, vertelt aan TV Familie dat hij met plezier terugkijkt op zijn deelname, ondanks de snelle uitschakeling. Onze Vlaamse versie is volgens hem zo veel leuker dan de Nederlandse 'Slimste Mens'. 'Wat een saaie boel is me dat bij ons. Verschrikkelijk!', zegt hij daarover.

De zanger is vol lof over de presentatie én de jury van de populaire quiz. 'Ik moet ontzettend lachen met Erik Van Looy. Jeroom en Philippe Geubels vind ik echt ook hilarisch.' Blijkbaar vonden zij hem ook wel lollig, want Gordon – ook wel Goor in de Nederlandse volksmond – kreeg onmiddellijk een plekje in de jury aangeboden. 'Maar mijn agenda zat al vol dit seizoen. Maar volgend jaar zal ik wél jurylid zijn! Dat staat al vast!' Het is niet duidelijk of Gordon echt een volwaardig jurylid wordt of eerder een gast, zoals bijvoorbeeld landgenoot Jandino Jasporaat die een paar keer langskwam dit seizoen.

gordon