Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal

Ook in dit verhaal staat er een passionele romance centraal.

‘The Mister’ van ‘Fifty Shades’-auteur E.L. James krijgt nu ook een eigen film

Was jij een grote fan van ‘Fifty Shades of Grey’? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want het boek ‘The Mister’ zal binnenkort verfilmd worden door Universal. Ook dit verhaal werd geschreven door E.L. James, die ook ‘Vijftig Tinten Grijs’ schreef, en kent opnieuw een passionele romance.


De ‘Fifty Shades’-films waren een enorm succes en het is dus niet verwonderlijk dat ook ‘The Mister’ opgepikt werd door Universal. Ook nu zal E.L. James, die beide boeken schreef, mede verantwoordelijk zijn voor de productie van de film.

The Mister


‘The Mister’ stond negen weken lang op de bestsellerlijst van de New York Times en wordt verkocht in 33 verschillende talen. Het verhaal speelt zich af in 2019 in Londen en gaat over Maxim Trevelyan. Maxim ziet er goed uit, heeft geld en heeft door zijn connecties nog nooit moeten werken. Alleen staat zijn leven plots op zijn kop wanneer zijn familie getroffen wordt door een vreselijke tragedie. Nu is het aan hem om alle familiezaken te runnen en daar komen heel wat verantwoordelijkheden bij kijken waar hij niet op voorbereid is.

Daar komt ook nog eens bij kijken dat hij zich aangetrokken voelt tot een mysterieuze jonge vrouw. Hij weet alleen niet dat Alessia probeert te vluchten van een groepje mensensmokkelaars. Ook zij kan de knappe jongeman op haar beurt maar moeilijk weerstaan, maar al snel komt ze erachter dat ze niet de enige is met een geheim.

Een verhaal dat alvast veelbelovend klinkt, maar we zullen helaas nog een hele tijd op de film moeten wachten. Voorlopig is er namelijk nog geen releasedatum bekendgemaakt en het is ook nog niet geweten wie deel uitmaakt van de cast. Stay tuned!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '