Home Lifestyle Netflix geeft meer details over het tweede seizoen van ‘The Witcher’

Netflix geeft meer details over het tweede seizoen van ‘The Witcher’

De opnames zijn momenteel volop bezig in het Verenigd Koninkrijk.

the witcher
© netflix

Goed nieuws voor alle fans van de Netflixserie ‘The Witcher’, want de opnames van het tweede seizoen zijn van start gegaan. De streamingdienst verklapte ook welke nieuwe acteurs en actrices zich zullen vervoegen bij de cast.

‘The Witcher’ verscheen pas eind vorig jaar op Netflix, maar werd al snel een van de meest bekeken series van 2019! De fantasyreeks is razend populair, dus we verschoten er dan ook niet van dat er een tweede seizoen komt. Netflix maakte nu wat meer details bekend over het vervolg. Het nieuwe seizoen zal opnieuw acht afleveringen tellen en wordt momenteel opgenomen in het Verenigd Koninkrijk. Er worden heel wat nieuwe namen toegevoegd aan de originele cast en de streamingdienst verklapte welke bekende gezichten we aan de zijde van Yennefer (Anya Chalotra), Geralt of Rivia (Henry Cavill),Ciri (Freya Allan) en Jaskier (Joey Batey) mogen verwachten.

‘Game of Thrones’

Bij de nieuwkomers zit een oude bekende uit die andere zalige serie ‘Game of Thrones’. Het gerucht deed al een hele tijd de ronde dat de acteur zou meespelen en werd nu eindelijk bevestigd door Netflix. Het gaat over Kristofer Hivju die zes seizoenen lang Tormund Giantsbane, de leider van de wildlings, speelde. Hij zal in de huid kruipen van Nivellen.

Naast Kristofer krijgen we ook Yasen Atour (Coen) bekend van ‘Ben-Hur’ en ‘Robin Hood’, Paul Bullion (Lambert) bekend van ‘Peaky Blinders’, Thue Ersted Rasmussen (Eskel) bekend van ‘Fast and Furious 9’ en Aisha Fabienne Ross (Lydia) bekend van ‘The Danish Girl’ te zien.

Pas in 2021 op Netflix

Volgens producer Lauren Schmidt Hissrich was dit ‘nieuwe bloed’ noodzakelijk. ‘De positieve reactie op het eerste seizoen zorgde ervoor dat de lat hoog ligt voor het tweede seizoen. Maar we hebben de allerbeste personen gevonden om deze nieuwe rollen te vertolken en we zijn enthousiast om de nieuwe verhalen tot leven te doen komen.’

We zullen wel nog een beetje geduld moeten uitoefenen, want het tweede seizoen zal pas in 2021 op Netflix verschijnen. De exacte datum is nog niet geweten, maar wij hopen ergens in het begin van het jaar. Hoe vroeger, hoe beter!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.