Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Blijven ze samen of gaan ze elk hun eigen weg?

PREVIEW: Emma en Emile maken zich klaar voor het beslissingsmoment in ‘Blind Getrouwd’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het einde van ‘Blind Getrouwd’ is in zicht! In de voorlaatste aflevering staan Emile en Emma en Mathieu en Isabelle voor een moeilijke beslissing: blijven ze getrouwd of niet? In een preview zien we alvast hoe het eerste duo zich voorbereid.

Zeven weken lang spendeerden de koppels uit ‘Blind Getrouwd’ lief en leed samen. Emma en Emile, en Mathieu en Isabelle spendeerden enkele dagen apart om goed na te denken over hun toekomst en de knoop door te hakken of ze verder willen met elkaar of niet. Maandagavond ontdekken we wat ze hebben beslist!

Niet eenvoudig

In onderstaande preview zien we alvast hoe Emma en Emile zich voorbereiden op het beslissingsmoment. ‘Hoe dichter je bij het beslissingsmoment komt, hoe moeilijker het wordt’, aldus Emile. ‘De laatste weken was het lastiger in m’n hoofd omdat het niet eenvoudig was de beslissing te maken, ik geef dat eerlijk toe. Maar nu de beslissing is gemaakt en m’n speech is geschreven, is het wél een makkelijk moment. Maar het was dus niet op 1, 2, 3 beslist.’

Blijven ze bij elkaar of gaan ze elk hun eigen weg? De voorlaatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ is op maandag 20 november om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '