Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En tranen bij de coaches die een aartsmoeilijke keuze zullen moeten maken.

PREVIEW: maar liefst drie (!) staande ovaties in de halve finale van ‘The Voice Kids’

Evi Van Houdt

We zijn elk jaar opnieuw verbaasd van het zangtalent dat rondloopt in ons land. Maar dit jaar lijkt het niveau van de jonge zangers uit ‘The Voice Kids’ toch wéér een tikkeltje hoger te liggen. Er staat de coaches in de halve finale dan ook een aartsmoeilijke keuze te wachten over wie er mag doorgaan naar de finale.

In de halve finale van ‘The Voice Kids’ hebben Laura Tesoro, Coely, Pommelien Thijs en Metejoor elk nog vier getalenteerde kandidaten over in hun team. Die geven tijdens de aflevering van morgenavond het beste van zichzelf in de hoop een ticket te bemachtigen voor de begeerde finale. Al wordt dat niet makkelijk, want elke coach mag maar twee zangtalenten uitkiezen.

Staande ovaties en tranen

En dat de kinderen zich niet snel gewonnen zullen geven, maken ze meteen duidelijk. Ze blazen hun coaches en het publiek dan ook omver met hun optredens. Niet één, niet twee, maar drie kandidaten krijgen zelfs een staande ovatie van hen. Een daarvan is Sid (13) uit team Metejoor, die de coaches beroert met zijn versie van ‘Legends Never Die’.

Ook jurylid Laura Tesoro kan het niet droog houden. ‘Wat voor een team heb ik dit jaar? Ik heb tranen in mijn ogen omdat ik zo fier ben!’

Wie doorstoot naar de finale van ‘The Voice Kids’ zie je vrijdagavond 17 november om 20u40 bij VTM en via VTMGO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '