Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Al lijkt niet iedereen de finale te halen.

PREVIEW: de deelnemers geven nog een laatste keer alles in de razend spannende finale van ‘De Verraders’

Evi Van Houdt

De finale van ‘De Verraders’ is aangebroken. Na het emotionele vertrek van Charlotte vorige week, blijven Bart en Guy nog met z’n tweeën over. Maar zullen ze de winst in de wacht slepen? Of vallen ze vlak voor de eindmeet toch nog door de mand?

In de allerlaatste aflevering van ‘De Verraders’ komt het aan op die ene laatste Ronde Tafel. Al krijgt het verraderlijk duo, Bart en Guy, nog de kans om één laatste bondgenoot te vermoorden voor de finale.

Véronique De Kock, Sarah Puttemans, Elodie Gabias, Hans Van Alphen of Franky De Smet-Van Damme? Eén van hen zal de finale niet halen. Dat betekent ook dat er maar vier bondgenoten overblijven tijdens de laatste stemming aan de Ronde Tafel.

Gelukkig zijn er ook in de allerlaatste opdracht nog twee dolken te verdienen. Met die dolken krijgt de eigenaar een dubbele stem aan de Ronde Tafel. Al is dat voor verraders Bart Appeltans en Guy T’Sjoen natuurlijk ook erg interessant.

De Ronde Tafel

De laatste stemming zal er dan ook iets anders aan toegaan dan in de afgelopen afleveringen. ‘Vandaag gaan we stemmen tot we nog met drie mensen aan tafel zitten of tot jullie unaniem beslissen om te stoppen als jullie zeker zijn dat alle verraders naar huis zijn’, vertelt Staf Coppens.

Ook mogen de weggestemde kandidaten hun identiteit niet meteen bekendmaken. Pas op het einde van de stemmingen komen de deelnemers te weten wie er nog aan tafel zit. Als daar één verrader tussenzit, winnen alle verraders. Blijven er enkel nog bondgenoten over, dan zijn het zij die de winst in de wacht slepen.

Bekentenissen

Alle deelnemers mogen voor de finale nog even naar het thuisfront bellen, maar Bart heeft een geheimpje te verklappen. Nu het bijna tijd is om kleur te bekennen aan de bondgenoten, vindt Bart het ook hoog tijd om z’n partner op de hoogte te brengen. ‘Ik ben een verrader’, gniffelt Bart. ‘Ik dacht het wel!’ roept zijn partner meteen uit. Ook Guy brengt het thuisfront op de hoogte van zijn bedrog. Al heeft Elo Gabias hem wel in haar vizier.

Wie er ‘De Verraders’ wint zie je zondag 19 november om 19u55 op VTM en via VTMGO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '