Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van strijden tot de laatste snik gesproken!

ZIEN: een verrassende moord en een emotionele verbanning vlak voor de finale van ‘De Verraders’

Dewy De Leeneer

Van een originele verrader die maar niet kapot te krijgen is over listige tactieken tot verleidingen die maar al te goed bleken uit te draaien: het tweede seizoen van ‘De Verraders’ is heftig! Tot gisterenavond zaten er nog drie verraders in het spel, maar de bondgenoten wisten er vlak voor de finale dan toch eentje te ontmaskeren: ‘the queen of manipulation’ Charlotte Van Brabander.

Wat een strijder! Ondanks dat de naam van pokerspeelster Charlotte al sinds de eerste aflevering op verschillende verdachtenlijstjes stond, wist ze het toch nog tot de voorlaatste dag te redden. Ze speelde de rol van haar leven, eerst voor de bondgenoten en dan voor de verraders. Gisteren moest ze het spel noodgedwongen verlaten.

Emotionele exit

Charlotte ging met een redelijk gerust hart naar de ronde tafel, want zij had het gevoel dat de meerderheid zou stemmen voor de verbanning van haar medeverrader Guy. Maar niets is minder waar, want alle ogen waren plots op haar gericht. Zelfs Sarah, haar beste vriendin in het spel die dagenlang in een tunnelvisie zat en Charlotte voor de volle 100 % vertrouwde, keerde toch last minute haar kar.

Charlotte speelde het ijzersterk, maar maakte een foutje tijdens een van de opdrachten én versprak zich de avond voor haar verbanning per ongeluk. Iets wat niet aan bondgenoot Véronique kon ontsnappen. Zij liet dan ook alle andere kandidaten weten wat Charlotte net had gezegd, aan verrader Bart incluis. Hij kon dus niet anders dan ook op Charlotte te stemmen. Het werd een emotionele exit vol tranen en teleurstelling, maar ook met respect voor hoe ze het speelde.

Met Charlotte verdween één van de opvallendste kandidaten van dit seizoen uit ‘De Verraders’, maar er viel nog een tweede slachtoffer: bondgenoot Martine. Een verrassende moord, maar dat was ook de bedoeling van de verraders. Met Bart en Guy en Sarah, Elodie, Hans, Véronique en Franky blijven er nog twee verraders en vijf bondgenoten over. Maar niet voor lang, want één bondgenoot zal vlak voor de finale nog in koelen bloede vermoord worden.

Wie dat is en of team bondgenoten of team verraders zal winnen, zie je zondag om 19u55 op VTM en via VTMGO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '