Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Nee, je bent niet aan het dromen. Ja, dat is Beyoncé.

Hakuna Matata! Disney maakte zonet de cast bekend van de ‘The Lion King’-remake

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Ga zitten, haal diep adem en zet je schrap, want Disney maakte zonet de cast bekend van de remake van ‘The Lion King‘, en zoals gehoopt doet Beyoncé mee. Hakuna Matata!


Wij sprongen een gat in de lucht toen ons ter ore kwam dat Jon Favreau – de regisseur en producer die in 2016 ook al ‘The Jungle Book‘ vanonder het stof haalde – ‘The Lion King‘ in een nieuw jasje zou steken. Buiten de releasedatum19 juli 2019 – was er over de live-actionfilm weinig bekend. Tot nu.

Na veel speculaties riep Disney zonet de geruchtenmolen een halt toe door ein-de-lijk te bevestigen wie er allemaal te zien zullen zijn in de remake van de filmklassieker uit 1994. En het zijn niet van de minsten.

Donald Glover als Simba, Chiwetel Ejiofor als Scar


Eerder werd al bekendgemaakt dat Donald Glover (bekend van de tv-serie ‘Atlanta’ en de meest hilarische Golden Globes-speech in jaren) de rol van Simba zou vertolken en Chiwetel Ejiofor (’12 Years a Slave’, ‘American Gangster’) die van Scar. Alfre Woodard (‘Desperate Housewives’) zullen we binnenkort kennen als Sarabi en – yep, dromen komen écht uit – niemand minder dan Beyoncé zal gestalte geven aan leeuwin Nala.

De 36-jarige popster bevestigde het heuglijke nieuws door enkele uren geleden onderstaande afbeelding op haar socialemediakanalen te delen.

Of de mama van Blue Ivy, Rumi en Sir Carter ook de soundtrack van de remake zal verzorgen zoals eerdere berichten beweerden, is voorlopig niet bekend.

Nog meer Disneynieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '