Home Lifestyle Food YUM: Disney lanceert een eigen pumpkin spice latte

YUM: Disney lanceert een eigen pumpkin spice latte

Kan niet slecht zijn.

Disney
© Instagram @disneyfoodsociety

Na de zomerse maanden kijkt Disneyland al met veel plezier én een knorrige maag uit naar Halloween. Het themapark bracht eerder deze maand al pumpkin spice churros naar hun eettentjes, maar deze keer geven ze een nieuwe touch aan de klassieke pumpkin spice latte.

De pumpkin spice latte bestaat echt in honderd verschillende soorten, maar Disneyland besloot om nog een extra variant aan dat lijstje toe te voegen. Maak kennis met Disneys nieuwste creatie: de Pumpkin Pie Latte.

Pumpkin Pie Latte

De Pumpkin Pie Latte bestaat uit koffie, pompoensiroop, kaneel, nootmuskaat, gember, kruidnagel en een toefje slagroom. Een combinatie van heerlijke eindejaarsproducten. En dit drankje smaakt ook heerlijk op een iets warmere dag, want je kan het zowel warm als koud drinken. Deze latte is momenteel al gespot in Disneyland Californië, maar wij zijn er zeker van dat dit mengsel snel in de andere parken beschikbaar zal zijn.

Kan je niet wachten tot deze variant naar Disneyland Parijs komt? No worries, want dankzij ons recept van de traditionele pumpkin spice latte kan jij je dorst ook al stillen. Njammie!

Lees ook: