https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food Baileys brengt hun pumpkin spice-smaak terug voor de herfst

Baileys brengt hun pumpkin spice-smaak terug voor de herfst

Speciaal voor de herfstmaanden!

Baileys
Instagram: peonylim

De herfst is officieel in het land en dat moet natuurlijk gevierd worden. Aan onze najaarsgarderobe zijn we al enkele weken aan het werken, maar de officiële start van dit seizoen vieren wij met een glaasje Baileys met pumpkin spice-smaak. Mmmm…

Vorig jaar bracht Baileys voor het eerst de pumpkin spice-smaak uit en wegens groot succes is deze variant dit najaar opnieuw van de partij. Voor de gelegenheid gaven ze de Baileys Original Irish Cream een herfstige twist door onder andere kaneel en nootmuskaat toe te voegen.

‘Toen we het product vorig najaar gelanceerd hebben, was de vraag naar Baileys Pumpkin Spice gigantisch. Wij zijn dan ook heel enthousiast dat we de smaak ook dit jaar opnieuw kunnen aanbieden’, aldus brandmanager Clare Patterson. Voorlopig is het nog niet geweten of deze limited edition ook bij ons verkrijgbaar zal zijn, maar wij gaan alvast een kaarsje branden!

TIP: Je kan het op de klassieke manier – on the rocks – drinken, maar je kan ook een scheutje in je koffie doen. Nog beter: gebruik het eens in een dessert voor een aangepast herfstgerechtje. Smullen maar!

Lees ook: