Home Lifestyle Film YAY: deze Disneyfilm is vanaf donderdag te zien op Netflix

YAY: deze Disneyfilm is vanaf donderdag te zien op Netflix

Wij staan te popelen om 'm nog eens te kijken!

Een nieuwe maand, een nieuwe lading series en films op Netflix! En daar hoort in november ook een Disneytopper van formaat bij. Dekentje, popcorn en warme choco in de aanslag?

Goed nieuws voor Disneylovers, want Netflix krijgt er alweer een Disneyfilm bij. ‘Tangled’, aka ‘Rapunzel’, zal vanaf 2 november de streamingdienst veroveren, en wij staan te popelen om ‘m nog eens te kijken! De vrolijk geanimeerde musicalkomedie vertelt het sprookje van prinses Rapunzel, die als baby werd gestolen en door een heks wordt opgesloten in een hoge toren, met een moderne twist.

Rapunzel verlangt naar avontuur in haar leven en zou maar al te graag de toren verlaten om te ontdekken waar de lichten vandaan komen die ze elk jaar op haar verjaardag ziet. Enter: Flynn Rider, de knapste – en beruchtste – crimineel van het koninkrijk, die zich een weg naar boven baant om zich te verstoppen. Samen maakt het duo de afspraak om uit de toren te ontsnappen en op zoek te gaan naar de lichten. Onderweg ontmoeten ze vele hilarische figuren en beleven ze een magisch avontuur. 

Bekijk hier de trailer

Nog meer nieuw op Netflix in november

Niet alleen de Disneyfilm ‘Rapunzel’ zal deze maand Netflix veroveren. Will Smith komt onder meer met ‘Bad Boys’ en ‘The Pursuit of Happyness‘ naar Netflix, het zesde seizoen van ‘Teen Wolf‘ is vanaf 18 november eindelijk te zien en ook ‘The Divergent Series: Insurgent‘ staat vanaf die dag op Netflix.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.