Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Zelfs gewonnen nadat ze mij in mijn Speedo hebben zien zwemmen!’

De Verhulstjes gaan lopen met Nederlandse reality-award

Gisteren werden de Binge Awards uitgereikt bij onze Noorderburen en hoewel er vooral Nederlandse shows in de prijzen vielen, waren ook ‘De Verhulstjes’ bij de gelukkigen. Zij sleepten de prijs voor Beste Realityshow in de wacht. ‘Zélfs nadat ze mij in mijn Speedo hebben gezien!’ reageert Gert Verhulst.

Elk jaar worden in de Nederlandse stad Hilversum de Binge Awards uitgereikt. Daarin worden de populairste series en films in de kijker gezet. Al waren het lang niet enkel Nederlandse series en films die aan bod kwamen, want ook de Verhulstjes gingen met een prijs lopen. De familie en hun reeks werden gekroond tot Beste Realityshow van 2023.

De reeks was in Nederland te bekijken via Videoland en werd massaal gestreamd. Het is duidelijk dat onze Noorderburen maar geen genoeg konden krijgen van Gert, Ellen, Viktor en Marie. En de andere winnaars waren zeker niet van de minste. Zo won ‘The Last Of Us’ de titel van Beste Serie, sleepte ‘The Kardashians’ de prijs van Meest Bingewaardige Serie in de wacht en kroonde ‘Oogappels’ zich tot Beste Nederlandse Serie.

Ondertussen is er een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’ in de maak. Het nieuwe seizoen verschijnt dit najaar op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '