Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Welke vrijgezel is volgens jou een gedroomde Islander?

‘Love Island’ krijgt een nieuw seizoen en je kan je vanaf nu inschrijven

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is deze zomer te zien op Streamz. Maar een villa zonder kandidaten is natuurlijk maar saaie televisie, dus is de productie volop op zoek naar enthousiaste vrijgezellen.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren binnen enkele maanden het vierde seizoen van de Nederlands-Belgische versie van ‘Love Island’. Het concept blijft hetzelfde: enkele jonge vrijgezellen worden samen in een luxueuze villa op een tropisch eiland gedropt in de hoop dat ze daar de liefde van hun leven vinden.

Romantische klik

Nieuw dit jaar is dat de opnames niet meer doorgaan in Gran Canaria, maar op een ander exotisch eiland. Waar precies is nog een goed bewaard geheim. Maar dat er veel zon, een zwembad inclusief voldoende ligbedden én een giga grote gedeelde slaapkamer zal zijn, is nu al een zekerheid. Je zal alle avonturen van de Vlaamse en Nederlandse singles opnieuw op de voet kunnen volgen dankzij de tientallen camera’s die overal strategisch zijn opgehangen.

Tijdens verschillende toffe opdrachten en originele dates leren de Islanders elkaar beter kennen, in de hoop dat er een romantische klik ontstaat. Ben jij nog op zoek naar jouw ideale match en lijkt het je tof om die persoon te leren kennen voor het oog van kijkend Vlaanderen en Nederland? Je kan je nu via deze link online inschrijven voor het nieuwe seizoen. De voorwaarden zijn wel dat je uiteraard single en tussen de 20 en 30 jaar oud bent.

‘Love Island’-baby

Het programma bewees de vorige jaren al dat het kan leiden tot mooie matches. Denk maar aan Lio en Marvin die in september hun eerste kindje samen verwachten. Ook Fé en Lennert die vorig jaar tweede werden, zijn nog steeds gelukkig samen. Wanneer het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ precies op Streamz verschijnt, is voorlopig nog niet geweten, maar we houden je sowieso op de hoogte. Alle voorgaande seizoenen kan je wel nu al bekijken op de streamingdienst.

Leer kandidate Fé uit het vorige seizoen beter kennen: Fé (23) uit ‘Love Island’: ‘Ik werd vroeger gepest omdat ik geen borsten had’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '