Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Geen ‘Blind Verliefd’ volgend seizoen. Deze keer krijgt Vlaanderen de nieuwe boeren al helemaal te zien in de oproepafleveringen.

‘Boer zkt Vrouw’: 5 nieuwe boeren en 1 boerin stellen zichzelf voor in twee oproepafleveringen

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Het succes van VTM’s langstlopende datingprogramma ‘Boer zkt Vrouw’ blijft ongeëvenaard, dus doorkruist Dina Tersago de komende maanden opnieuw heel Vlaanderen op zoek naar een lief voor zes nieuwe boeren. En daarvoor heeft de presentatrice de kijker nodig.

Op maandag 12 en maandag 19 juni om 20u35 op VTM stelt presentatrice Dina Tersago vijf nieuwe boeren en één boerin voor in twee oproepafleveringen van het succesprogramma ‘Boer zkt Vrouw’, en daarna gaan Cupido’s lijnen open.

Opvallend: deze keer krijgt Vlaanderen de nieuwe boeren al helemaal te zien in de oproepafleveringen. In de vorige seizoenen werd hun identiteit geheim gehouden tot de eerste aflevering op de buis te zien was.

‘Één briefje, mailtje of videoboodschap kan de start zijn van een leven samen’

VTM houdt de identiteiten van het zestal nog even geheim, maar Dina Tersago licht wel al enkele tipjes van de sluier op:

‘Naast enkele melk- en vleesveeboeren, strikten we dit seizoen ook voor de eerste keer een biodynamische boer en een vlasboer. Ik vind het zo fijn om ondergedompeld te worden in twee compleet nieuwe werelden’, klinkt het.

Ik heb weer heel wat pijlen af te schieten als Cupido, want die zijn nog lang niet op!

‘Boer zkt Vrouw’-presentatrice Dina Tersago

‘Al zal ik waarschijnlijk niet veel tijd hebben om me te verdiepen in de gang van zaken op de boerderij: ik heb immers weer heel wat pijlen af te schieten, want die zijn nog lang niet op. Ik vind het prachtig om te zien hoe één briefje, mailtje of videoboodschap, de start kan zijn van een leven samen. Dat besef blijft me elke keer overdonderen.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '