Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Vooraleer ze hier een achtervolging doen, moet er eigenlijk al veel gebeuren.’

PREVIEW: Andy en het Canadese politieteam zetten een spannende achtervolging in in ‘Andy op Patrouille’

De laatste patrouille van Andy Peelman is aangebroken. In de laatste aflevering van ‘Andy op Patrouille’ schiet hij in actie, ditmaal bij het Lakeshore korps in Canada. Het team wordt ingeschakeld voor de achtervolging van een voortvluchtige dader van partnergeweld.

Andy Peelman trekt voor de laatste keer dit seizoen van ‘Andy op Patrouille’ zijn politie-uniform aan en vervolledigt het Canadese politiekorps. Voor Andy bekend werd door ‘De Buurtpolitie’ was hij zélf agent, maar die job gaf hij na achttien jaar op voor zijn bloeiende televisiecarrière. Na een seizoen vol invallen en schietpartijen eindigt de laatste aflevering met een spannende achtervolging.

Partnergeweld

De dader in kwestie is op de vlucht voor partnergeweld. Na een verontrustende oproep zetten Andy en de rest van het team een dringende achtervolging in op de verdachte. ‘Zo’n achtervolging is hier zeer uitzonderlijk. Vooraleer ze dat hier doen, moet er eigenlijk al veel gebeuren.’

Op een gegeven moment zien ze een tegenliggende rode pick-up truck die voldoet aan de beschrijvingen. ‘Ik kan je verzekeren, dan gaat je tikker hé! Je weet niet wie of wat er in die auto zit.’ Ze kunnen de pick-up een halt toeroepen en de dader in handboeien slaan. ‘Hij stond op het punt om weg te lopen’, klinkt het nog bij Andy.

Wat Andy die laatste aflevering nog meemaakt, zie je woensdag om 20u35 in ‘Andy op Patrouille’ bij VTM en op VTMGO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '