Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Als er opeens iemand van achter de hoek komt en schiet, is het gedaan.’

PREVIEW: Andy riskeert zijn leven bij spectaculaire inval in ‘Andy op Patrouille’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In een nieuwe aflevering van ‘Andy op Patrouille’ maakt Andy Peelman deel uit van het politiekorps van Jordanië. Ze proberen een drugsdealer op te pakken, maar de inval is niet zonder gevaren…

In het nieuwe seizoen van ‘Andy op Patrouille’ loopt Andy Peelman mee met politiekorpsen over de hele wereld. Iets wat de presentator natuurlijk niet vreemd is, want voor hij bekend werd door ‘De Buurtpolitie’ was hij namelijk zelf agent. Die job gaf hij na maar liefst achttien jaar op om zich volledig te focussen op zijn televisiecarrière.

Drugsdealer

Voor ‘Andy op Patrouille’ trekt hij met veel plezier nog eens een politie-uniform aan om korpsen in onder meer Louisiana (Verenigde Staten), Acapulco (Mexico), Canada en Amman (Jordanië) te vervoegen. In de aflevering van morgen is die laatste stad aan de beurt. Er worden ter plaatse grote hoeveelheden drugs gedeald en Andy mag mee met de plaatselijke agenten om een drugsdealer te proberen arresteren.

Dat is niet zonder gevaar! ‘Alles wat rode zone is, is nog niet gecheckt’, vertelt Andy. ‘Je weet niet wat er kan gebeuren. Als er opeens iemand van achter de hoek komt en schiet, is het gedaan.’ De spanning loopt dan ook hoog op voor het korps binnenvalt. Ze kunnen de dealer gelukkig vatten en het gaat om een grote vis. Nadien blijkt dat de man ook een wapen in huis had, gelukkig zonder kogels.

‘Andy op Patrouille’ zie je elke woensdag om 20u35 op VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '