Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Van een babyshower over een gesneuvelde boot tot een muzikale verrassing.

PREVIEW: de artiesten blikken terug op hun avontuur in ‘Liefde voor Muziek’

De afgelopen weken werden we getrakteerd op heerlijke covers, prachtige verhalen en een mooie vriendschap in ‘Liefde voor Muziek’. De emoties van de artiesten, en eerlijk gezegd ook die van ons, werden week na week op de proef gesteld. In de laatste aflevering blikt de groep terug op de muzikale hoogtepunten van hun avontuur.

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Jaap Reesema, Metejoor, K3, DAAN, Günther Neefs, Portland en Stef Bos komen morgenavond een laatste keer samen voor ‘Liefde voor Muziek’ in Maarkedal voor de reünie-aflevering van het seizoen.

Duurste seizoen ooit?

In die laatste aflevering krijgen we nieuwe verhalen te horen en nog nooit eerder getoonde beelden te zien. Het ontspannende boottochtje van Günther Neefs, Daan, Metejoor en Jaap Reesema eindigt bijvoorbeeld in mineur wanneer de boot het begeeft. Jaap vreest dat dit daardoor het duurste seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ ooit was.

K3 heeft er ondertussen een nieuw lid bij: het zoontje van Hanne, Julien. Tijdens de opnames pronkte ze met haar bolle babybuik en de kandidaten organiseerden speciaal voor haar een babyshower. ‘Dat vond ik het hoogtepunt van de reis’, vertelt Hanne. ‘Ik had dat totaal niet verwacht en heb toen leuke spullen gekregen die ik ook écht gebruik.’ Tijdens de reis coverde K3 ‘Ik Blijf Bij Jou’ van Günther Neefs, een nummer dat Hanne ondertussen heel nauw aan het hart ligt: ‘Ik zing dit nu ook altijd voor Julien als hij een moeilijk momentje heeft.’ Oh, ons hart! 😍

K3
© VTM

Portland zonder Sarah

Portland bestaat origineel uit Jente Pironet en Sarah Pepels zoals we ze zien in ‘Liefde voor Muziek’, maar vlak voor de uitzending van het programma besloten ze een punt te zetten achter hun samenwerking. ‘Ik ben heel blij dat we dit als duo hebben kunnen doen’, klinkt het bij Jente. ‘Natuurlijk is het voor de band allemaal lichtelijk melancholisch, nu Sarah geen deel meer uitmaakt van Portland. Maar het is mooi dat we ons avontuur op deze manier hebben kunnen afronden. Ik ben er trots op.’

Woordkunstenaar Stef Bos heeft nog een muzikale verrassing in petto: ‘In de auto op weg naar hier heb ik een nummer geschreven over onze reis.’ De artiesten krijgen het pareltje in primeur te horen. Wedden dat we het niet droog houden?

De laatste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ zie je op dinsdag 23 mei om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '