Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘We komen heel jullie kamp ondersteboven draaien.’

PREVIEW: voedselroddels en verdeelchaos in ‘Million Dollar Island’

Al is het nog maar de eerste aflevering van het nieuwe next level survivalprogramma ‘Million Dollar Island’, toch spelen onrust, chaos, wantrouw en roddels al de hoofdrol. Want wat krijg je als je honderd wildvreemden laat strijden voor een gigantische geldprijs op een onbewoond eiland? Aanschouw!

50 Vlamingen en 50 Nederlanders op een onbewoond eiland met een prijzenpot van één miljoen (!) euro, dat belooft. Presentatoren Ingeborg Sergeant en Dennis Van Der Geest sturen de kandidaten in ‘Million Dollar Island’ de wildernis in waar ze samen moeten leven én overleven. En dat blijkt niet zo evident…

Verdelen en grijpen

Overleven wordt écht letterlijk genomen, want er blijkt geen voedselvoorraad te zijn en een klein huisje vormt de enige beschutting op het eiland. Aan de deelnemers dus om volledig zelfvoorzienend te zijn. Maar de schaarste zorgt al heel snel voor een chaos van jewelste. Een deel van de groep start met het plunderen van alles wat ze maar te pakken kunnen krijgen, terwijl het grootste deel van de 100 kandidaten erop staat de weinige goederen eerlijk te verdelen en elkaar te helpen. Maar of ze echt iedereen van die denkwijze kunnen overtuigen…

En dan heb je ook nog de roddels en achterklap die op de eerste dag al de ronde doen. Het ene kamp hoort fluisteren dat er in een ander kamp eten verstopt zit, en dat willen ze meteen gaan uitzoeken. Een groepje gefrustreerde deelnemers trekt, bijna met hooivorken wordt gezegd, naar het kamp verderop. ‘We komen heel jullie kamp ondersteboven draaien’, klinkt het. En ze vliegen er meteen in.

‘Million Dollar Island’ is vanaf maandag 21 mei om 21u50 en op woensdagen om 21u35 te zien bij VTM 2. Je kan nu al kijken op Streamz.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '