Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik durf de eerste stap niet zetten omdat ik schrik heb om af te gaan.’

PREVIEW: Dina ontmoet de eerste nieuwe boeren in ‘Boer zkt Vrouw’

Hoewel het vorige seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ nog maar net voorbij lijkt, geeft Dina Tersago op maandag 12 juni toch al het startschot voor het nieuwe seizoen. Vijf nieuwe boeren en één boerin gaan de zoektocht naar de liefde aan. En Dina maakte al kennis met de wel erg onzekere Michiel.

Dina nodigt de boeren en boerin eerst naar goede gewoonte uit om hen beter te leren kennen. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst in het kasteel van Wimmertingen. Daar heeft Dina kinderfoto’s en -filmpjes verzameld van elk van hen en luisteren ze naar getuigenissen van vrienden en familie.

Zo leren de boeren elkaar een beetje kennen, maar krijgen ze ook een vertrouwensboost door de mooie woorden van hun geliefden. En dat hebben sommigen duidelijk nodig.

Onzekerheid

Er wordt in de oproepaflevering een fotoshoot georganiseerd met elk van de boeren, om hen van hun beste kant te laten zien. Tijdens het passen van outfits raakt Dina in gesprek met de eerste nieuwe boer: Michiel.

Het wordt al snel duidelijk dat Michiel best onzeker is. Hij geeft al snel toe aan hoe moeilijk hij het vindt om een vlot gesprek te voeren met vrouwen. ‘De vrouwen zouden naar mij moeten toekomen, in plaats van ik naar hun eigenlijk. Ik durf de eerste stap niet goed zetten, omdat ik schrik heb om af te gaan’ vertelt de jonge boer. ‘Al heb ik hier niets te verliezen, behalve dat ik een klets in mijn gezicht krijg! (lacht)

Het wordt al snel duidelijk dat Michiel best onzeker is. Hij geeft toe aan Dina hoe moeilijk hij het vindt om een vlot gesprek te voeren met vrouwen. ‘De vrouwen zouden naar mij moeten toekomen, in plaats van ik naar hun. Ik durf de eerste stap niet goed zetten, omdat ik schrik heb om af te gaan’ vertelt de jonge boer. ‘Al heb ik hier niets te verliezen, behalve dat ik een klets in mijn gezicht krijg! (lacht)

Dina verzekert hem dat dat niet gaat gebeuren en vraagt zich af waar die onzekerheid vandaan komt. ‘Wat is het ergste dat kan gebeuren?’ vraagt ze. Waarop de boer een beetje twijfelend antwoordt: ‘Dat ze mij belachelijk maken?’ Het is duidelijk dat die onzekerheid best diep zit.

Maar Dina geeft niet op en steekt Michiel een hart onder de riem: ‘Ik hoop dat er veel vrouwen jou willen leren kennen, want geloof mij het is de moeite!’

Ware liefde

Het is duidelijk dat Michiel op zoek is naar liefde: ‘Ik wil mijn droomvrouw vinden, ik hoef geen onenightstand. Ik wil een vrouw voor heel mijn leven.’

Wat Michiel nog in petto heeft en wie de andere boeren zijn zie je in de eerste aflevering op maandag 12 juni om 20u35 bij VTM en op VTMGO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '