Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Echte girlpower!

Deze twee nieuwe bekende jagers vervoegen Laura Tesoro in ‘Het Jachtseizoen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Joepie, er komt een tweede seizoen van ‘Het Jachtseizoen’! En daarin jaagt Laura Tesoro niet met Jamie-Lee Six en Maarten Cop op bekende Vlamingen, maar wel met twee nieuwe bekende gezichten. Raad jij welke?

Het tweede seizoen van ‘Het Jachtseizoen’ is in aantocht. De opnames zijn gestart en ondertussen is ook bekend welke jagers dit keer bekende Vlamingen zullen achterna zitten. Jamie-Lee Six en Maarten Cop worden namelijk vervangen door twee andere bekende gezichten.

Niemand minder dan Nora Gharib en Julie Van den Steen vervoegen Laura Tesoro. We krijgen dus een stevige portie girlpower in het nieuwe seizoen! En het lijkt erop dat de drie vrouwen ook nieuwe, leuke outfits hebben gekregen als jagers. Wij zijn alvast fan!

het jachtseizoen
© VTM

Julie Van den Steen is alvast razend enthousiast over hun teamvorming. ‘Girlpower? We zullen hen eens laten zien wat dat is! Alle drie houden we van competitie en beschikken we over een gezonde winnaarsmentaliteit. We gaan ons dus absoluut niet laten doen. Ik wil elk duo bij de kraag vatten!’ Dat belooft!

En volgens Nora Gharib heeft Laura de twee nieuwe jagers alvast goed voorbereid. ‘​Ik hou van avontuur en vind het ongelooflijk spannend! Laura heeft ons al goed voorbereid op de sluwe trucjes die de boeven kunnen bovenhalen. Een speedboot, helikopter, politiecombi… We kunnen maar beter op alles voorbereid zijn!’

Voorsprong

Opnieuw ontsnappen acht BV-duo’s gekleed in oranje overalls uit hun cel ergens in Vlaanderen en proberen ze jagers Laura, Nora en Julie te ontvluchten. Ze krijgen twintig minuten voorsprong en mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen. Verder krijgen ze geen hulp, behalve van toevallige voorbijgangers. Dat wordt opnieuw een moeilijke opdracht want de jagers beschikken over een hightech busje en een GPS-tracker die hen om de tien minuten de locatie van de boeven doorgeeft.

Wie de voortvluchtige BV’s zijn en wanneer het nieuwe seizoen van start gaat op VTM is nog niet bekend. Stay tuned!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '