Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

Dit voorfilmpje krijg je vanaf 4 november elke weekavond voorgeschoteld.

HIER IS IE DAN: dit is de gloednieuwe ‘Familie’-generiek

Herlinde Matthys

We kregen de nieuwe ‘Familie’-generiek die Niels Destadsbader inzong al te horen, en nu krijgen we er eindelijk ook de bijhorende beelden bij te zien. Vanaf maandag 4 november begint de populaire VTM-reeks met dit voorfilmpje.


Het begin van de populaire VTM-serie ‘Familie’ wordt al jarenlang aangekondigd met een aanstekelijk voorfilmpje. Daarin worden op de tonen van een tof liedje alle personages voorgesteld. Het was volgens de makers hoog tijd voor een opfrissing van de huidige generiek en ze staken de koppen bijeen met het gouden duo: Niels Destadsbader en Miguel Wiels. Zij schreven het liedje ‘Als We Samen Zijn’ en dat nummer konden we eerder al beluisteren.

Lachende gezichten, knuffels en gezelligheid


Bij deze track hoort uiteraard ook een volledig nieuw filmpje en dat werd een tijdje geleden opgenomen in Antwerpen. ‘De personages worden voorgesteld in hun alledaagse omgeving en kijken plots in de lens. Zo trekken ze de kijker mee in het verhaal en maken ze een connectie met het publiek’, vertelde creative producer Wim Feyaerts. Het resultaat ervan kunnen we nu eindelijk voor de allereerste keer bekijken!


 

 

De video zit boordevol lachende gezichten, knuffels en gezelligheid. Dat in combinatie met de zachte stem van Niels: een mens wordt er spontaan vrolijk van! Deze generiek krijg je vanaf maandag 4 november elke weekavond voorgeschoteld. Veel kijkplezier!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '