Home Lifestyle Karen Damen krijgt belangrijke rol in ‘Familie’: ‘Ik vind het spannend’

Karen Damen krijgt belangrijke rol in ‘Familie’: ‘Ik vind het spannend’

'Het is leuk dat ik een rol krijg die in het verlengde ligt van wie ik ben.'

© photo news

Binnenkort duikt er een nieuw personage op in de populaire VTM-serie ‘Familie’. Verpleegster Vanessa zal onder andere de bomma verzorgen in het rusthuis en niemand minder dan Karen Damen zal die rol vertolken.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Karen Damen. Ze neemt de overstap van SBS naar VTM, en bij deze zender liggen heel wat interessante projecten op haar te wachten. Ze mag haar zangkunsten tonen in ‘Liefde voor Muziek’, ze zou jurylid worden in ‘The Voice Senior’ én ze krijgt een belangrijke rol in ‘Familie’. ‘Ik vind het spannend, en kijk er enorm naar uit’, aldus Karen in Het Laatste Nieuws.

Een grote mond, maar een klein hartje

Karen zal in de huid kruipen van Vanessa Mariën, een zorgzame en gezellige verpleegster die te werk is in het rusthuis waar onder anderen de bomma, Albert en Alfons wonen. Ze heeft een grote mond, maar een klein hartje. En laat dat nu net iets zijn dat Karen herkent in zichzelf. ‘Het is leuk dat ik een rol krijg die in het verlengde ligt van wie ik ben’, aldus Karen in Het Laatste Nieuws. ‘Dat is net iets gemakkelijker dan volledig een andere persoon te moeten spelen. De fijne, lieve, begrijpende, sympathieke verpleegster spelen, dat moet me liggen.’

Vanessa zal geen korte verschijning zijn, maar een gloednieuw vast personage. Karen krijgt een dragende rol in een nieuwe belangrijke verhaallijn. Vanessa is enig kind van hardwerkende ouders die een kruidenierswinkel hebben. Maar haar mama is dement en haar papa stierf na een hersenbloeding. Ze heeft al een aantal relaties achter de rug, maar ze is nog nooit écht verliefd geweest. Dat belooft! Karen heeft eind november haar allereerste draaidag en zal haar intrede als Vanessa doen in het voorjaar van 2020, maar wij kijken er nu al naar uit.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.