Home celebs TE SCHATTIG: maak kennis met de nieuwe puppy van Karen Damen

TE SCHATTIG: maak kennis met de nieuwe puppy van Karen Damen

Volgens Viktor Verhulst lijkt ie op 'Samson met een bivakmuts'.

© photo news

Karen Damen deed aan gezinsuitbreiding. De zangeres haalde een puppy in huis, en het beestje ziet er echt uit om op te eten. Smelt!

We wisten al dat Karen Damen een kat heeft, want het beestje kwam al geregeld in beeld in haar programma’s en Elmo de Britse korthaar is een grote ster op haar Instagrampagina. Sinds kort moet de grijze kater de aandacht van zijn baasje delen, want er is een nieuw gezinslid ten huize Damen.

Koddigaard

Karen kocht een puppy, en de fluffy viervoeter is ongetwijfeld het schattigste wat je vandaag – en zelfs deze maand of dit jaar – zal zien. Het is een kleine Newfoundlander en hij kreeg de naam Atlas. ‘Welkom in onze familie’, schreef de zangeres op Instagram onder een foto van de slapende koddigaard.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Unieke verschijning

Het ras staat bekend om zijn zachte, aanhankelijke en intelligente karakter. Atlas is nu nog klein en pluizig, maar hij zal uitgroeien tot een grote ‘beer’. Het is een unieke verschijning met zijn volledig zwart kopje en zijn witte lijfje. ‘Precies Samson met een bivakmuts aan’, lachte Viktor Verhulst op Instagram. Wij hopen alleszins dat ze nog veel schattige foto’s post van haar nieuwste gezinslid.

View this post on Instagram

Have a nice day! #Atlas

A post shared by Karen Damen (@karendamen) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: