Home Lifestyle BELUISTER: zo klinkt de nieuwe begingeneriek van ‘Familie’

BELUISTER: zo klinkt de nieuwe begingeneriek van ‘Familie’

De gloednieuwe generiek zal vanaf 4 november uitgezonden worden.

familie
© VTM

Begin oktober maakten ze bij VTM bekend dat ‘Familie’ een nieuwe begingeneriek krijgt. Hoe deze precies zou klinken, bleef nog heel even geheim, maar vanochtend kregen we voor het eerst te horen hoe ‘Als We Samen Zijn’ van Niels Destadsbader, die de generiek mocht inzingen, klinkt.

Vanaf 4 november wordt de generiek van ‘Familie’ in een nieuw jasje gestoken. Eerder werd er door VTM al bekendgemaakt dat het Niels Destadsbader en Miguel Wiels zijn die het nummer voor de nieuwe begingeneriek mochten schrijven. Het nummer ‘Als We Samen Zijn’ werd dan ook ingezongen door Niels Destadsbader himself. De track staat bovendien ook op zijn gloednieuw album ‘Boven De Wolken’.

Als We Samen Zijn

Niels – die in het verleden zelf ook meespeelde in de serie – is alvast heel trots dat hij samen met Miguel een nummer voor de intro van de reeks mocht schrijven. ‘Ik speelde toen Pim. Mijn eerste grote vuurdoop op tv was dat. Nu, 11 jaar later, ben ik dus een beetje terug. Niet meer te zien, maar wel elke dag te horen’, aldus de zanger.

Daarnaast werd de begingeneriek niet alleen voorzien van een nieuw nummer, maar ook van nieuwe beelden. Een tijdje geleden werden deze namelijk opgenomen in Antwerpen. Hoe deze er precies uitzien, blijft nog heel even geheim. ‘De personages worden voorgesteld in hun alledaagse omgeving en kijken plots in de lens. Zo trekken ze de kijker mee in het verhaal en maken ze een connectie met het publiek’, zo vertelt creative producer Wim Feyaerts.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.