Home Lifestyle ‘t Is gebeurd: deze 2 personages hebben voor het eerst gekust in...

‘t Is gebeurd: deze 2 personages hebben voor het eerst gekust in ‘Familie’

Opgepast: spoilers!

De familie van Stefanie had nog maar enkele dagen door dat er iets speelt tussen haar en Guido, maar voor trouwe kijkers was het al langer duidelijk. Het geduld van deze laatste werd vanavond dan ook eindelijk beloond, want de twee hebben eindelijk gekust.

Stefanie en Guido hebben het nog niet gemakkelijk gehad in het nieuwe seizoen van ‘Familie’. Guido zat met een gebroken had nadat Emma naar het buitenland vertrok met Lucas en hun twee kindjes. Stefanie die kampt dan weer met een trauma na de daden van pyromaan Elias. De twee vonden dan ook veel steun bij elkaar en konden het duidelijk erg goed met elkaar vinden.

Kijkers hadden dan ook al langer door dat er iets aan de hand was tussen de twee en ook voor de familie van Stefanie werd het deze week duidelijk tijdens een familiediner. Het kon dus niet lang meer duren vooraleer er iets zou gebeuren tussen het duo en vanavond was het eindelijk zover. Stefanie en Guido deelden hun eerste kus samen, maar of het ook echt iets zal worden tussen de twee moet nog blijken. Wij hopen alvast van wel, want Stefanie heeft de laatste jaren genoeg miserie gehad!

Lees ook: