Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wat vind je van Emma's Brits accent?

Disney dropt duistere trailer van ‘Cruella’ met Emma Stone

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Je saaie woensdagnamiddag vol puzzels leggen of mailtjes beantwoorden wordt plots een stuk spannender. Disney dropte namelijk net de officiële trailer van ‘Cruella’. Daarin zien we Emma Stone (32) in de huid van de angstaanjagende Cruella de Vil. En we moeten toevoegen dat we er spontaan kippenvel van krijgen.


Een valse blik, flink wat lagen eyeliner en dat iconisch zwart-wit poedelkapsel: Emma Stone is haast onherkenbaar op de poster die Disney dinsdag op Instagram postte. Aangezien de film door de coronacrisis wat vertraging opliep, reageerden heel wat fans dan ook laaiend enthousiast op die sneak peek. Vandaag doet Disney er nog een schepje bovenop en geeft ook de officiële trailer vrij. Daarin zien we hoe Cruella, die er op het eerste gezicht rebels maar wel normaal uitziet, zich ontpopt tot een rancuneuze boosdoener.

Een gestoorde ontwerpster


In de film wordt een jonge miss de Vil op een poepchic feest opgemerkt door een welstellende barones die ook aan het hoofd staat van een prestigieus modehuis. Een ontmoeting die haar de job van modeontwerpster oplevert, en de start blijkt te zijn van een gek bestaan. Politiewagens die door de straten scheuren, gebouwen die in lichterlaaie staan: er is niets waarvoor de toch wel briljante Cruella lijkt terug te deinzen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Dat ze het niet heeft op dalmatiërs wordt trouwens meteen duidelijk, aangezien de anders zo schattige honden op het feest plots als roofdieren naar haar grommen. Ook haar moordlustige rijstijl en de Panther De Ville-klasbak doen je meteen terugdenken aan de Disneyklassieker ‘101 Dalmatiërs’. Alleen is deze film stukken duisterder en donkerder. De setting van het verhaal is het punk-rock Londen van de jaren zeventig, en we moeten zeggen dat Emma dat chique Britse accent verdomd goed imiteert.

Wanneer de film juist in de bioscoopzalen te zien zal zijn, is helaas nog niet duidelijk. Disney verklapt wel al dat het in de maand mei zal zijn. Hopelijk kunnen we tegen dan toch onder onze cinemastoel duiken als het te spannend wordt.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '