https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Boeken ‘After’-auteur Anna Todd: ‘Natuurlijk is de relatie van Tessa en Hardin ongezond....

‘After’-auteur Anna Todd: ‘Natuurlijk is de relatie van Tessa en Hardin ongezond. Maar ze is wel écht.’

Anna Todd schreef de controversiële 'After'-reeks en werkt intensief mee aan de films. 'Elke dag word ik op Twitter uitgescholden omwille van "After"', vertelt ze ons.

after anna todd
© Getty/ Belga Films

Toen de Amerikaanse Anna Todd (31) in 2013 stukjes fanfiction over haar idool Harry Styles begon neer te pennen op het internet, had ze nooit kunnen voorspellen dat haar schrijfsels zouden uitmonden in een wereldwijd scorende filmfranchise. We spraken met de sympathieke schrijfster van de ‘After’-reeks over seks, controverse en de nieuwkomers van de ‘After We Collided’-cast.

Bij ons is ‘After We Collided’ nog geen week uit, maar vroegere releases in andere landen maken dat de film nu al een box office hit te noemen is. De sequel krijgt geen al te beste reviews, maar dat kan de echte Afternators – zoals de fans van de reeks genoemd worden – niet deren. Mondmaskers of niet, de hondstrouwe fanbase van Anna Todd trekt naar de bioscoop om te zien hoe de liefdeshistorie tussen Tessa en Hardin verder verloopt, ook al weten ze dat eigenlijk al uit de boeken.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!