Home Lifestyle Film Netflix heeft zonet de officiële trailer van ‘The Christmas Chronicles 2’ vrijgegeven

Netflix heeft zonet de officiële trailer van ‘The Christmas Chronicles 2’ vrijgegeven

De kerstfilm staat vanaf 25 november op Netflix.

trailer The Christmas Chronicles 2
© Netflix

Vorige maand lieten ze bij Netflix al de teaser van de kerstfilm ‘The Christmas Chronicles 2’ op ons los, maar bij het streamingplatform kunnen ze zich duidelijk niet langer beheersen. Gisteren gaven ze namelijk de officiële trailer van de film vrij en wij hebben hem dan ook meteen op ons kijklijstje gezet.

Gisteren deelde Netflix de officiële trailer van ‘The Christmas Chronicles 2’ en er staan ons duidelijk nog heel wat avonturen te wachten. In de eerste film, die dateert van 2018, draaide het verhaal vooral rond Kate en Teddy Pierce. Zij probeerden toen om de kerstman te helpen in de hoop om zo Kerstmis te redden.

Trailer The Christmas Chronicles 2

Ook in het vervolg spelen Kate en Teddy de hoofdrol. Samen met de nieuwe vriend van hun moeder en zijn zoon brengen ze de feestdagen door op vakantie. Alleen worden ze plots op magische wijze getransporteerd naar de Noordpool. Al zijn ze er niet alleen, want er duikt een mysterieuze onruststoker op die voorgoed komaf wil maken met Kerstmis…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Christmas Chronicles 2’ staat vanaf 25 november op Netflix.

Meer om naar uit te kijken: