https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film Eerste teaser voor ‘After We Fell’: het gaat er weer vurig aan...

Eerste teaser voor ‘After We Fell’: het gaat er weer vurig aan toe tussen Tessa en Hardin

En zien we daar nog een mogelijke nieuwe love interest voor Tessa?

teaser after we fell
© Voltage Pictures

Na het succes van de films ‘After’ en ‘After We Collided‘ kregen we in september het heugelijke nieuws dat ook het derde en vierde boek van Anna Todd verfilmd worden. Op Valentijnsdag werden we verrast met een eerste teaser voor ‘After We Fell’. Daarin zien we dat het er opnieuw vurig aan toe gaat tussen Tessa en Hardin. Op de goede én slechte manier.

Op het einde van ‘After We Collided‘, de tweede film, overweegt Tessa (Josephine Langford) om naar Seattle te verhuizen voor een job. Maar aangezien Hardin (Hero Fiennes Tiffin) uiteindelijk – ondanks dat Trevor (Dylan Sprouse) hem zegt dat hij toxic is voor Tessa en hij bij haar weg moet blijven – toch achter haar aan gaat, kan dat haar beslissing weleens beïnvloeden. Hardin laat ook een nieuwe tattoo zetten waarmee hij zegt dat hij haar nooit wil verlaten. Tenslotte ontdekken we dat de dakloze man waarmee Hardin al een ontmoeting had Tessa’s vader is.

Het liefdesverhaal gaat in ‘After We Fell‘ verder. De eerste stomende teaser bestaat vooral uit close-ups van aanrakingen en heftige seksscènes. Maar we ontdekken ook dat Tessa en Hardin nog lang niet over hun problemen heen zijn.

Nieuw personage Robert

We ontmoeten een gloednieuw personage Robert, gespeeld door ‘Famous in Love’-acteur Carter Jenkins, die volgens IMDb zowel in ‘After We Fell’ als in ‘After Ever Happy’ te zien zal zijn. Even later in de teaser lijkt hij intiem te zijn met Tessa, al vermoeden we dat dit scenario zich misschien gewoon in Hardins verbeelding of dromen afspeelt. Van Tessa’s vader is er in de teaser nog geen sprake, maar als we afgaan op het boek, zal deze ontwikkeling uit de vorige film hoogstwaarschijnlijk een belangrijke rol spelen in ‘After We Fell’. Wie ook lijkt te ontbreken, is Trevor. Vermoedelijk keert het personage niet terug. Dylan Sprouse bevestigde op Instagram alleszins al dat hij niet te zien zal zijn in de komende films.

Wie de boeken heeft gelezen, heeft dus al een idee waaraan we ons kunnen verwachten. De rest zal moeten wachten tot ‘After We Fell’ in de bioscoopzalen te zien is. Een releasedatum werd nog niet aangekondigd, maar het vervolg zou binnenkort te zien zijn. De teaser sluit namelijk af met coming soon. Regisseur Castille Landon liet weten dat ‘After We Fell’ zeker nog dit jaar te zien zal zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: