Home Lifestyle Film BEVESTIGD: ‘After’ krijgt een derde én vierde film

BEVESTIGD: ‘After’ krijgt een derde én vierde film

After
© Voltage Pictures

Ons weekend kan nu al niet meer stuk, want we hebben heugelijk nieuws dat heet (ook letterlijk!) van pers is: ook het derde en vierde boek van Anna Todds erotische boekenreeks ‘After’ zullen verfilmd worden.

Terwijl wij hier nog vol ongeduld wachten op de release van ‘After We Collided‘, het vervolg op de eerste ‘After’-film, kondigden ze in Amerika al heel fijn nieuws aan over de toekomst van de verhaallijn. De erotisch getinte boekenreeks van Anna Todd telt vijf boeken en ook het derde én vierde boek van de reeks zullen verfilmd worden. Dat nieuwtje maakten de hoofdpersonages zelf bekend in een video op Instagram.

‘After We Fell’

‘Hallo, “After”-fans’, begint Hero Fiennes Tiffin aka bad boy Hardy. ‘De positieve reacties op de tweede film betekenen heel veel voor ons. Zonder jullie zouden we hier nu niet zitten’, gaat hij door. ‘En daarom hebben we leuk nieuws dat we met jullie willen delen’, vertelt Josephine Langford aka Tessa Young. ‘We kunnen eindelijk vertellen dat de derde en vierde film ook in productie gaan.’ En of dat leuk nieuws is! De twee sluiten de video af door te zeggen dat we de socialmediakanalen van ‘After’ goed in de gaten moeten houden voor updates én wensen ons veel plezier tijdens het kijken van ‘After We Collided’, die pas op 10 oktober in onze zalen te zien is.

Wanneer ‘After We Fell‘ en ‘After Ever Happy‘ zullen arriveren, is nog niet geweten. Fans die de boekenreeks al verslonden hebben, weten aan wat ze zich mogen verwachten. Voor wie enkel de eerst film gezien heeft, is het vervolg op ‘After’ nog een groot vraagteken. Een dikke maand geleden werd de trailer van ‘After We Collided’ gelost en die belooft weer enkele pikante scènes.

De eerste film nog niet gezien? De boeken van Anna Todd vertellen het verhaal van Tessa (gespeeld door Josephine Langford), een braaf meisje dat haar mooi uitgestippelde toekomst in duigen ziet vallen wanneer ze bad boy Hardin (gespeeld door Hero Fiennes-Tiffin) ontmoet. Hoe hun romance afloopt, gaan we natuurlijk niet aan jullie neus hangen. Maar als we de trailer mogen geloven, staan de twee nog steeds in vuur en vlam, en dat mag je redelijk letterlijk nemen. Wij kunnen nu al niet meer wachten op de andere films!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.