Home Lifestyle Film Dit zijn de eerste beelden van ‘The Batman’ met Robert Pattinson in...

Dit zijn de eerste beelden van ‘The Batman’ met Robert Pattinson in de hoofdrol

En we krijgen ook al een eerste glimp van Zoë Kravitz als Catwoman.

the batman
© DC Comics

Het is nog wachten tot 2021, maar toch krijgen we nu al de eerste beelden van Robert Pattinson in ‘The Batman’ te zien. En de teaser, die bovendien meer dan 2 minuten duurt, maakt meteen duidelijk dat het een redelijk duistere film zal worden.

In juni vorig jaar werd er bevestigd dat Robert Pattinson in de huid van Batman mocht kruipen in de komende reboot van de film. Momenteel is het project voorzien voor 2021 en hoewel er nog maar 25% van de film werd opgenomen, kregen we van de makers toch al een eerste teaser te zien.

The Batman

In de film kruipt Bruce Wayne voor de tweede keer in de huid van Batman en probeert hij om een aantal mysterieuze moorden op te lossen. Deze zijn bovendien niet alleen gelinkt aan de corruptie van Gotham City, maar ook aan zijn eigen familie. Ook staat het personage van Pattinson nog een beetje in zijn kinderschoenen en hij heeft als gevolg dus nog heel wat te leren. Zo maakt hij in ‘The Batman’ een aantal fouten waardoor hij niet meteen het gewenste effect heeft op de misdaad in Gotham…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder krijgt Robert Pattinson in de film het gezelschap van Colin Farrell, Paul Dano en Zoë Kravitz. Deze laatste mag de rol van Catwoman op zich nemen en ook van haar krijgen we al een eerste glimp te zien in de teaser.

Lees ook: