Home celebs BEVESTIGD: Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman

BEVESTIGD: Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman

Hij is meteen ook de jongste acteur ooit die de rol op zich mag nemen.

Getty

Het gerucht deed al een tijdje de ronde, en filmstudio Warner Bros. heeft zonet bevestigd dat Robert Pattinson inderdaad de rol van Batman op zich zal nemen.

Eind januari maakte Ben Affleck nog bekend dat hij zijn stoere ‘Batman’-pak voorgoed in de kast zou opbergen. Na drie succesvolle vertolkingen moesten de makers van de superheldenfilm dus op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler. En die hebben ze nu gevonden. Filmstudio Warner Bros. bevestigt namelijk aan Variety dat niemand minder dan Robert Pattinson de nieuwe gemaskerde superheld zal spelen.

Jongste Batman ooit

De voormalige ‘Twilight’-acteur zou naar verluidt getekend hebben voor een trilogie, maar voorlopig zijn enkel de plannen van de eerstvolgende film, namelijk ‘The Batman’, bekend. Die wordt geregisseerd door Matt Reeves, die ook ‘War For The Planet Of The Apes’ vorm gaf, en richt zich op een verhaallijn met een jongere Bruce Wayne. De 33-jarige Pattinson is dan ook meteen de jongste acteur ooit die de rol van de superheld mag vertolken. Toch zullen we nog even geduld moeten hebben voor we Pattinson aan het werk zullen zien. De nieuwste ‘Batman’-film zal namelijk pas in juni 2021 in de cinema’s te zien zijn.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.