https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Hij is meteen ook de jongste acteur ooit die de rol op zich mag nemen.

BEVESTIGD: Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman

Chloë Foubert

Het gerucht deed al een tijdje de ronde, en filmstudio Warner Bros. heeft zonet bevestigd dat Robert Pattinson inderdaad de rol van Batman op zich zal nemen.


Eind januari maakte Ben Affleck nog bekend dat hij zijn stoere ‘Batman’-pak voorgoed in de kast zou opbergen. Na drie succesvolle vertolkingen moesten de makers van de superheldenfilm dus op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler. En die hebben ze nu gevonden. Filmstudio Warner Bros. bevestigt namelijk aan Variety dat niemand minder dan Robert Pattinson de nieuwe gemaskerde superheld zal spelen.

Jongste Batman ooit


De voormalige ‘Twilight’-acteur zou naar verluidt getekend hebben voor een trilogie, maar voorlopig zijn enkel de plannen van de eerstvolgende film, namelijk ‘The Batman’, bekend. Die wordt geregisseerd door Matt Reeves, die ook ‘War For The Planet Of The Apes’ vorm gaf, en richt zich op een verhaallijn met een jongere Bruce Wayne. De 33-jarige Pattinson is dan ook meteen de jongste acteur ooit die de rol van de superheld mag vertolken. Toch zullen we nog even geduld moeten hebben voor we Pattinson aan het werk zullen zien. De nieuwste ‘Batman’-film zal namelijk pas in juni 2021 in de cinema’s te zien zijn.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content