Home Lifestyle Film Deze ‘Big Little Lies’-actrice mag naast Robert Pattinson spelen in ‘The Batman’

Deze ‘Big Little Lies’-actrice mag naast Robert Pattinson spelen in ‘The Batman’

Ze treedt met haar rol in de voetsporen van Julie Newmar, Halle Berry, Michelle Pfeiffer en Anne Hathaway.

© Warner Bros.

Het is niet alleen Robert Pattinson (33) die in de nieuwe ‘Batman’-film mag schitteren, want er zal naast de ‘Twilight’-ster ook een vrouw in de kijker gezet worden: Catwoman. In mei kwamen we te weten dat Pattinson de rol van Batman op zich mag nemen, maar hing er nog een raadsel rond een mogelijke vrouwelijke tegenspeelster, tot nu.

De ‘Big Little Lies’-actrice Zoë Kravitz (30), aka Bonnie Carlson, mag zich binnenkort Catwoman noemen, want zij zal naast Batman op het grote scherm te zien zijn. De dochter van de bekende zanger Lenny Kravitz treedt met haar rol in de voetsporen van Julie Newmar, Halle Berry, Michelle Pfeiffer en Anne Hathaway.

2021

Het script van de film wordt verzorg door Matt Reeves. Het idee om de ‘The Batman’-film te maken zou van Ben Affleck komen. Het was zijn droom om de superheld te spelen én de film te regisseren, maar uiteindelijk liet hij die taak over aan de ‘Dawn of the Planet of the Apes’-regisseur.

Eerder werd ook al bekendgemaakt dat Jeffrey Wright commissaris Gordon zal spelen in de film en Jonah Hill hoogstwaarschijnlijk de rol van de slechterik op zich mag nemen. De opnames van de film zullen pas in 2020 van start gaan. Het is de bedoeling dat ‘The Batman’ in de zomer van 2021 in première gaat.

View this post on Instagram

nowwwwwwww ! #BLL2

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.