Home Lifestyle Film YAY: Lady Gaga en Bradley Cooper zijn heel binnenkort samen in een...

YAY: Lady Gaga en Bradley Cooper zijn heel binnenkort samen in een documentaire te zien

De film zoomt in op het palmares van de muziekproducer Mark Ronson.

Lady Gaga en Bradley Cooper
© Getty

Het is intussen bijna een jaar geleden dat de succesvolle film ‘A Star is Born’, met Lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrol, in première ging. Het muzikale duo scheerde met hun acteerwerk toen hoge toppen en er werd zelfs gefluisterd dat ze een romance aan hun rol hadden overgehouden. Nu zijn de twee artiesten opnieuw samen te zien in een nieuwe documentaire.

Ook nu is de film muzikaal getint, want de YouTube-documentaire zoomt in op het werk van de wereldberoemde Britse muziekproducer Mark Ronson. In ‘How to Be: Mark Ronson’ komen verschillende artiesten aan bod die hun carrière voor een groot deel aan de muzikant te danken hebben.

Zo werkte hij samen met Amy Winehouse aan haar album ‘Back to Black’, hielp hij Bruno Mars met het nummer ‘Uptown Funk’ en hielp hij ook Miley Cyrus en Lily Allen met het opbouwen van hun carrière. Waarom Lady Gaga en Bradley Cooper in godsnaam in de documentaire te zien zijn? Ronson schreef samen met het duo aan de muziek voor ‘A Star is Born’, waaronder ook aan het populaire nummer ‘Shallow’. Dat lied werd trouwens bekroond met een Oscar voor het beste originele nummer.

‘No Shame’

Lady Gaga noemt hem ‘een van de grootste muzikanten aller tijden’ en dat is ook wat de documentaire probeert te bevestigen. ‘Toen ik met hem samenwerkte, leek het wel alsof we twee chemici waren die op zoek gingen naar het beste brouwsel’, vertelt de ’Shallow’-zangeres in de film.

Naast Miley Cyrus, Lady Gaga en Bradley Cooper zullen er nog veel artiesten in de documentaire aan bod komen. Ook Boy George, singer-songwriter King Princess en Lily Allen vertellen waarom Ronson zo belangrijk was voor hun carrière. Zo vertelde Lily Allen tijdens een eerder interview dat de muziekproducer een belangrijke rol speelde in het creëren van haar album ‘No Shame’. ‘Ik voelde mij niet zo goed toen ik het album wilde maken. Ik wilde alleen nog maar samenwerken met mensen die ik vertrouwde, en Mark hoorde daar ook bij’, aldus Lily.

‘How to Be: Mark Ronson’ zal op 12 oktober gelanceerd worden op YouTube.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: