Home Lifestyle ZIEN: de bloedstollende trailer van de Nederlandse Netflixserie ‘Ares’ jaagt ons nu...

ZIEN: de bloedstollende trailer van de Nederlandse Netflixserie ‘Ares’ jaagt ons nu al de stuipen op het lijf

De horrorserie zal op 17 januari gereleased worden.

© Pim Hendriksen Photography voor Netflix

Het is al langer geweten dat Netflix nu ook bij ons en onze noorderburen aanklopt om een aantal Netflixseries van eigen bodem op de streamdingdienst te lanceren. Na het succes van ‘Undercover’ loste Netflix de trailer van een tweede, nog spannendere Nederlandstalige serie: ‘Ares’.

‘Ares’ is de allereerste Nederlandse Netflix Original en scheert met de eerste trailer nu al hoge toppen. Hoewel de horrorserie een duister kantje heeft, weet de trailer ook ons te bekoren, want de verhaallijn lijkt veel weg te hebben van de Spaanse Netflixserie ‘Élite’.

‘Regeer de wereld’

Het eerste seizoen van de psychologische horrorserie zal acht afleveringen tellen en vertelt het verhaal van de vrienden Rosa en Jacob. Het duo wordt door een mysterieuze studentenvereniging uitgenodigd op een geheime plek in Amsterdam en komt terecht in een wereld van rijkdom en macht van de echte élite.

Wat de serie zo spannend maakt? De ontmoetingsplaats van de studentenvereniging heeft een duister verleden: er zouden op de locatie nog enkele demonische geheimen rondzweven. Om bij de Amsterdamse upper class te horen, moeten Rosa en Jacob een heel dure en gevaarlijke prijs betalen die ze weleens met hun eigen leven zouden kunnen bekopen. De slogan van de vereniging Ares? ‘Welkom bij Ares. Regeer de wereld.’

De serie werd geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn. De cast bestaat uit een heleboel getalenteerde acteurs, waaronder Robin Boissevain, bekend van ‘Grenslanders’ en Frieda Barnhard, bekend van ‘Flikken Maastricht’. Voordat we al nagelbijtend aan de serie kunnen beginnen, moeten we nog even geduld oefenen, want ze zou pas op 17 januari gereleased worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: