Home Lifestyle OHLALA: de trailer voor het tweede seizoen van ‘Plan Coeur’ beantwoordt al...

OHLALA: de trailer voor het tweede seizoen van ‘Plan Coeur’ beantwoordt al enkele grote vragen

Nog maar 9 dagen wachten tot onze favoriete françaises terug zijn!

Binnen 9 dagen gooit Netflix het tweede seizoen van de Franse serie ‘Plan Coeur’ online. Het werd dus hoogdringend tijd voor een trailer!

De cliffhanger waarmee het eerste seizoen van ‘Plan Coeur’ eindigde, liet ons achter met twee grote vragen. Komt het nog goed tussen Elsa en haar twee vriendinnen? En wordt het iets tussen Elsa en Jules, nadat hij romantisch aan haar deur verschijnt? De trailer voor het tweede seizoen beantwoordt beide vragen eigenlijk al min of meer. Ja, Elsa vergeeft Charlotte en Emilie voor het plannetje dat zij bekokstoofden. Het lijkt er bovendien op dat de twee vriendinnen niets leerden uit de grande misère die ze eerder veroorzaakten, want ze hebben in dit seizoen gewoon een nieuw plan opgevat: Elsa koppelen aan haar ex Max. Quoi?! 

We denken ook het antwoord op de tweede vraag te kunnen afleiden uit de trailer. Het lijkt er niet op dat Jules en Elsa een koppel vormen nadat hij haar bezoekt in de Rue de Buenos Aires in Parijs, al betekent dat natuurlijk niet dat hun liefdeshistorie volledig afgelopen is. Wat het ook is, de trailer maakt ons zo mogelijk nog enthousiaster over de komst van het tweede seizoen, ondanks de kleine spoilers die te zien zijn. Vanaf vrijdag 11 oktober zien we onze favoriete françaises weer samen op het scherm. Trop cool!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer series om naar uit te kijken: